Pringles își extinde gama Hot Range în Marea Britanie și Irlanda prin lansarea unei noi arome, Blazin’ Fried Chicken, disponibilă începând din luna ianuarie, conform Food Bev.
Inspirată de celebrul pui în stil Nashville din SUA, noua aromă este non-HFSS (nu conține niveluri ridicate de grăsimi, zahăr sau sare) și se alătură sortimentelor deja existente, precum Flamin’ Cheese, Mexican Chilli & Lime, Smokin’ BBQ Ribs, Kickin’ Sour Cream și Sweet Chilli.
Seanáin McGuigan, manager de brand Pringles pentru Marea Britanie și Irlanda, a declarat: „Cu creșterea popularității alimentelor picante în Marea Britanie, noua noastră aromă Blazin’ Fried Chicken exploatează această tendință în creștere pentru a oferi consumatorilor mai multă varietate și opțiuni când vine vorba de gustări picante”.
„Având în vedere că luna ianuarie este momentul perfect pentru a crește intensitatea, suntem siguri că Blazin’ Fried Chicken va deveni un succes imediat printre iubitorii de senzații tari din întreaga țară și îi va ajuta și pe retailerii noștri să continue să valorifice această tendință.”
Noua aromă va fi disponibilă în principalele lanțuri de retail la un preț recomandat de 2,50 lire sterline.