Vă propunem o rețetă de clătite cu banane, delicioase și incredibil de simplu de făcut, propusă de eatingwell. Cel mai bine e să fie savurate imediat după gătire. Ingredientele sunt foarte simple și accesibile, iar metoda de gătire banală. Fără făină, fără zahăr, sunt bogate în nutrienți și delicioase.
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:
- articolul continuă mai jos -
Ingrediente:
- 2 ouă mari
- 1 banană medie
Cum procedăm:
Ouăle și bananele sunt pasate într-un blender până când se omogenizează. Apoi, din acest amestec care ar trebui să fie vâscos, poate puțin mai dens, vom prepara clătite ca și cele obișnuite.
Ungem ușor o tigaie antiaderentă cu puțin ulei și o punem la foc mediu. Punem două linguri de aluat pe care încercăm să-l întindem cât mai mult în tigaie și o lăsăm câteva minute pe foc, apoi o întoarcem pe cealaltă parte și o mai lăsăm și acolo circa 2-3 minute. Apoi le transferăm pe o farfurie și repetăm până terminăm aluatul.
Vom obține clătite cu banane ideale de a fi servite imediat după ce au fost gătite, cu un sirop de arțar sau cu orice dorim, de la o cremă de brânză, dulceață, miere și nucă etc.