Nu știi ce să mai gătești azi? Aplicația gratuită care îți face meniul, lista de cumpărături și îți oferă inclusiv idei pentru plating

aplicație, myCHEF, gătit, tehnologie, retete, IA Sursa foto: myCHEF

Dacă nici tu nu știi ce să mai gătești cu ingredientele pe care le ai în frigider, o nouă aplicație prietenoasă și complet gratuită vine în sprijinul tău. myCHEF GPT, o aplicație lansată de un IT-ist din Cluj-Napoca și de echipa sa, te ajută să îți găsești inspirația când vine vorba de gătit și, mai mult decât atât, te ajută să ecomisești timp și bani SMART, conform unui comunicat de presă.

Asistentul virtual myChef îți pune la dispoziție inteligența artificială, chiar la tine în bucătărie. Sub sloganul „Economisește timp și bani SMART!”, aplicația a fost deja premiată la Cluj Startups, Nestlé și Make It Oradea.

„Anul trecut, am lansat vaianta beta, care e accesibilă pe https://myCHEF.ai, versiunea rudimentară a aplicației. Un MVP pentru a testa audiența și aproach-ul nostru. MVP-up e simplu, e un tinder, dar pentru rețete. Ea îți oferă o rețetă aleatorie pe care o poți schimba ușor: apeși pe altă rețetă și primești una nouă. Repeți până găsești ceva care ți se potrivește sau ingredientul care ți-a făcut cu ochiul. Anul acesta am început să lucrăm la aplicația finală, care va fi disponibilă pe android și apoi pe iOS”, spune Cristian N. Nicorici, fondatorul myCHEF.

Inteligența artificială îți crează meniul

Pentru că tehnologia generativă s-a dezvoltat mult, echipa care a dezvoltat MyCHEF și-a folosit cunoștințele să creeze un GPT pe OpenAI. Utilizatorul are la îndemână o mulțime de noi posibilități care să îl ajute în a-și crea meniul perfect:

  • Poți să încarci o imagine cu ingrediente și aplicația îți sugerează cinci idei de rețete;
  • Dacă scrii ingredientele în chat, aplicația îți sugerează idei de rețete;
  • Aplicația îți oferă detalii importante pentru reușita unei rețete, inclusiv ustensilele necesare;
  • myCHEF îți poate genera meniul pentru o săptămână, împreună cu lista de cumpărături;
  • Aplicația poate citi în orice limbă. Dacă ești în vacanță și ai un meniu într-o limba necunoscută, îi poți face o fotografie și aplicația îți explică;
  • myCHEF îți oferă inclusiv idei de plating.

Aplicația mobilă va fi lansată în acest an și va fi gratuită.

Citește și: O companie își promovează în România cuptoarele înzestrate cu inteligență artificială / Temperatura este ajustată automat în funcție de ingrediente, iar utilizatorii pot vedea pe telefon, live, starea preparatului (g4food.ro)

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: myCHEF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *