La ce fel de mâncare tradițional nu ar renunța românii niciodată, oricât de departe de țară s-ar afla/ Adi Hădean: „Mâncarea făcută de mama, tata sau mătușa, cred că asta caută fiecare și la asta nu putem renunța”

la-ce-fel-de-mancare-traditional-nu-ar-renunta-romanii-niciodata Colaj foto: G4Food

Să fie ciorba, sarmalele, micii sau mămăliga? Sau toate? Sau altceva? Am întrebat români din diverse zone ale Spaniei, unii plecați de zeci de ani din țară la ce fel de mâncare românesc nu ar putea renunța niciodată, niciodată, nici măcar dacă ar pleca pe o insulă pustie unde ar putea lua cu ei un singur ingredient? Răspunsurile, în video-ul de mai jos.

Inclusiv chef Adrian Hădean și chef Oana Coantă, aflați la Barcelona, la sărbătoarea zilei de 1 Decembrie au răspuns întrebărilor G4Food.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *