Vafo lansează recompense super-premium pentru pisici / Sunt disponibile sortimente pentru reducerea stresului, sănătatea intestinelor sau a tractului urinar

vafo, recompense pisici, brit care cat raw treats, pisici Sursa foto: Vafo

Producătorul de hrană pentru animale Vafo a lansat Brit Care Cat RAW Treats, recompense super-premium pentru pisici care nu conțin conservanți artificiali, arome, coloranți sau sare adăugată, transmite Petfood Industry.

Noua gamă de recompense le oferă pisicilor o „experiență culinară distinctă, îmbinând arome irezistibile cu nutrienți esențiali, care le consolidează bunăstarea generală”, potrivit Vafo.

Compania susține că produsul este natural în întregime. Brit Care Cat RAW Treats vin în pachete de 40 de grame și în mai multe sortimente:

Brit Care Cat RAW Treat Kitten (include pui, somon, probiotice și acizi grași Omega 3) – susține sănătatea creierului, a ochilor și a pielii pisoilor, dar și sănătatea generală, potrivit producătorului.

Brit Care Cat RAW Treat Urinary (cu pui, curcan, probiotice și merișoare) – pentru sănătatea tractului urinar, imunitate și intestine sănătoase.

Brit Care Cat RAW Treat Hair & Skin (conține pește, curcan, probiotice, Omega 3 și cătină) – pentru piele și blană sănătoase.

Brit Care Cat RAW Treat Indoor & Antistress (conține pui, probiotice și extras din planta Leonurus cardiaca – L) – reduce stresul la pisici și le îmbunătățește sănătatea intestinelor.

Brit Care Cat RAW Treat Sensitive (conține carne de curcan, probiotice și mușețel) – pentru pisicile cu probleme digestive.

Produse Vafo sunt comercializate și pe piața din România.

Sursa foto: Vafo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *