Raffaello fără zahăr, din doar câteva ingrediente. Un desert interesant care satisface pofta de dulce, dar fără multe calorii 16 octombrie Redacția 0 comentarii
Georgina Rodriguez dezvăluie secretul „omletei spaniole perfecte”, într-un videoclip devenit viral pe Instagram / Ca să nu lăcrimeze din cauza cepei, iubita lui Ronaldo poartă în bucătărie ochelari de soare Chanel 16 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Singurul mineral din care trebuie să consumi mai mult toamna și din ce alimente îl poți obține. Te poate apăra de răceală, gripă și COVID 16 octombrie Ioan Radu 0 comentarii
5 fructe uscate care ajută la reducerea nivelului de acid uric în mod natural/ Mănâncă nuci, curmale, caju, fistic și migdale și evită carnea roșie, organele, fructele de mare, sucurile acidulate și alcoolul, dacă vrei să fii ferit de gută sau pietre la rinichi 16 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cum panis. Companaticum numeau latinii tot ceea ce se servea alături de pâine. O formă modernă de companatico: schiacciata cu prosciutto și cașcaval. O rețetă ideală și pentru studenți 16 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce | Banoffee, un desert britanic ce se prepară extrem de ușor / Pare ceva sofisticat, dar are doar câteva ingrediente 16 octombrie Redacția 0 comentarii
Batoane de fructe și nuci vs. ciocolată: Care este alegerea ideală pentru o gustare sănătoasă și sățioasă, potrivit nutriționistului Tania Fântână 16 octombrie Tania Fântână 0 comentarii
O cercetătoare a revoluționat ideea de slăbire, după ce a inventat dieta Rolls Volumetrics, bazată pe alimente ce reduc foamea/Alege proteine slabe, lactate degresate, fructe și legume și cereale integrale, pentru că sunt sățioase, au mult volum și puține calorii 16 octombrie Daniela Arnăutu 1 comentarii
Miercuri, de Ziua Mondială a Alimentației, sărbătorim și „pâinea noastră de toate zilele” / Scurt istoric al pâinii: De la neolitic la baguette / Sfaturi de la primul sommelier de pâine din România 16 octombrie Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Ce mâncăruri fac parte din meniul unui pub tradițional din Londra și, mai ales, cât costă un hamburger și o porție de cartofi prăjiți / Care sunt diferențele față de prețurile din România? 16 octombrie Ingrid Georgescu 1 comentarii
Roboții cei mai des folosiți în agricultura actuală. În ce fel ajută culturile, dar și natura 16 octombrie Redacția 0 comentarii
Cele mai bune și cele mai rele alimente când vorbim despre inflamația din corp/ O expertă în nutriție explică ce tip de inflamație este cea mai periculoasă 16 octombrie Redacția 0 comentarii
Mic dejun pentru întreaga familie, gata în 15 minute/Feta, spanacul și omleta sunt o combinație ideală pentru dimineață 16 octombrie Redacția 0 comentarii
De ce crede un personaj important italo-american din lumea gastronomiei că restaurantele trebuie să redevină democratice 15 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Gastronomie de stârnit invidia soacrei. Cum fac francezii paté de ficat de gâscă. Rețeta tradițională de foie gras, un simbol al gastronomiei franceze 15 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Toate produsele procesate în România vor beneficia de plafonarea adaosului comercial, potrivit unui proiect de ordonanță de urgență 15 octombrie Redacția 1 comentarii
Trucuri pentru a mânca mai încet/ Dacă mesteci mai mult, vei consuma cu siguranță mai puțină mâncare/ Ce este mindful eating 15 octombrie Redacția 0 comentarii
Fulgi de ovăz cu pere la micul dejun. Rețetă simplă de budincă fără gătire, la care mai adăugăm lapte și cacao 15 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Oțetul este chiar atât de sănătos pentru organism? / Dieteticienii spun că toate tipurile de oțet sunt făcute din carbohidrați și conțin aceeași cantitate de acid acetic și pot contribui la reducerea colesterolului, tensiunii și glicemiei și susțin slăbirea/ Secretul este să iei doar două linguri pe zi, diluat în apă 14 octombrie Daniela Arnăutu 1 comentarii
Spuma de avocado din cartea de rețete a lui Freud. Astăzi i-am spune mousse. Am încercat să reconstruiesc rețeta din cum a povestit-o el 14 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pico de gallo: Un preparat la intersecția dintre sos și salată/Pentru mine, rămâne rețeta cea mai fascinantă din gastronomia braziliană 14 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cioban român dispărut de opt zile în Italia / Bărbatul este căutat cu drone și câini, după ce fratele lui a alertat autoritățile 14 octombrie Redacția 0 comentarii
Oamenii care au o poftă accentuată de dulciuri au cu 31% mai multe șanse să dezvolte depresie, avertizează oamenii de știință / Alternative sănătoase cu care poți înlocui zahărul 14 octombrie Redacția 0 comentarii
Isprava unui român în Italia: A încercat să fure 14 „roți” de Parmigiano Reggiano, dintr-un magazin din Milano 14 octombrie Redacția 1 comentarii
Rețete super simple pentru cină. Curry vegan de năut, cu orez și legume, într-un singur vas. Se poate prepara și cu un mic adaos de carne 14 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Atmosfera de bisto anii ’50 și puiul cu cartofi rămas la prețul de pe vremea francilor, dinainte de moneda euro. Formula de mare succes a unui resturant popular din Paris 14 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cele două alimente comune care s-au dovedit a fi cancerigene, conform unui dietetician oncolog: „Este atât de ușor să le înlocuiți” 14 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
„Vinul – Connaisseur fără ifose” (Ep. 2): O româncă pe podiumul mondial al influencerilor de vin 14 octombrie Redacția 0 comentarii
Curiozitati agrifood – 14 octombrie: Wasabi pe care îl găsești în magazine și majoritatea restaurantelor de sushi este hrean obișnuit colorat 14 octombrie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Pui întreg la cuptor pe pat de cartofi copți. Puțin de muncit, dar rezultatul e spectaculos. Tai carnea cu furculița 14 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Eliminarea acestor 3 alimente din dieta voastră vă poate îmbunătăți semnificativ sănătatea inimii 14 octombrie Ioan Radu 0 comentarii
EXCLUSIV: Top 5 cei mai mari jucători de pe piața locală de hrană pentru bebeluși / Formula de lapte este de departe cel mai popular produs / Imigranții din Asia ar putea susține cererea pentru aceste alimente 14 octombrie Adrian Popa 0 comentarii
Ce înseamnă să fii „foodie”, varianta rafinată a gurmanzilor. De ce oamenii „foodie” sunt slabi și sănătoși 14 octombrie Otilia Ignat 0 comentarii
15 rețete delicioase sub 350 kcal, recomandate de nutriționistul Tania Fântână / Dacă vreți să țineți caloriile sub control, dar sunteți în pană de idei, iată ce opțiuni aveți 14 octombrie Tania Fântână 0 comentarii
Să lupți să obții o stea Michelin și apoi să renunți la ea ca să redevii un restaurant popular. Au făcut asta de curând proprietarii unui local din Italia 13 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cea mai bună dietă pentru a învinge oboseala și durerile articulare specifice, dacă suferi de tiroidită autoimună Hashimoto/ Nu mânca produse din soia și consumă cu moderație varză, broccoli și alimente bogate în gluten, pentru că îți pot agrava simptomele 13 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Le Club de Chefs de Chefs – bucătarii prezidențiali s-au reunit în acest an în Italia. Cum alcătuiesc chefii de la palatul prezidențial de la Roma meniurile pentru delegațiile străine 13 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
De ce alimentația vegană dar cu întreruperi este ideală/ Valter Longo, cercetător în domeniul longevității: Excesul în greutate și rezistența la insulină ne îmbătrânesc prematur și ne pot îmbolnăvi de cancer 13 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum poți face cel mai rapid și aromat pumpkin spice latte în stil Starbucks 13 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Plăcinta „de groază” pentru Halloween. Am umplut-o cu carne, dar se poate prepara și cu dovleac 13 octombrie Redacția 0 comentarii
Semințele de dovleac vă pot ajuta să pierdeți în greutate?/ Bogate în proteine și fibre, ele vă pot ajuta să slăbiți, dacă le consumați cu moderație 13 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cel mai simplu aluat passepartout: crazy dough sau pasta matta italiană. Se face exrem de rapid din făină, apă și ulei, fără drojdie și fără dospire. Este disponibil aproape instant și se poate folosi aproape la orice 13 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cele mai bune ceaiuri ce pot ajuta la ameliorarea simptomelor artritei reumatoide/ Un medic reumatolog spune că ceaiurile pot diminua inflamația și durerile/ Alege să bei, zilnic, ceai verde, de ghimbir sau de urzică 13 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Tot ce trebuie să știi despre sindromul colonului iritabil: Cauze, simptome și un plan alimentar pe 7 zile pentru a-ți ușura digestia și a-ți îmbunătăți calitatea vieții 13 octombrie Tania Fântână 0 comentarii
Prânzul de duminică. Ragù în stil napoletan. O rețetă cu două preparate în unul: carne – bucăți care se gătesc întregi, și sos pentru paste 13 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Fermier cu valoare adăugată: Vasilică Pamfil vinde în „Băcănia fermierului” din București, dar și în magazinele proprii din județul Vrancea și online, produse bio obținute din fermele proprii și din prelucrarea în sistem propriu 13 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cele mai bune cinci tipuri de alimente care te pot ajuta să-ți reglezi hipertensiunea arterială/Mănâncă patru porții de fructe și legume pe zi, cereale integrale, nuci și semințe, dacă vrei ca inima ta să fie bine 13 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rotația „grâu-mazăre” fără arat este cea mai sustenabilă datorită reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră, conform unui nou studiu 13 octombrie Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Rețetă de mic dejun perfect pentru o zi de duminică: Ouă poșate cu avocado și pâine prăjită integrală 13 octombrie Redacția 0 comentarii
„Home Kitchen”: Primul restaurant care funcționează cu personal format doar din oameni fără adăpost / Localul este condus de un bucătar cu stele Michelin / Cum arată meniul 12 octombrie Ingrid Georgescu 1 comentarii