Cum te poate ajuta indicele glicemic să slăbești și să previi diabetul / Tania Fântână (nutriționist), despre dieta Montignac: Nu este o dietă drastică, ci o metodă de a alege inteligent carbohidrații pe baza indexului glicemic 20 mai Tania Fântână 0 comentarii
Fonduri europene mai accesibile pentru fermierii români: Comisia Europeană simplifică procedurile și crește sprijinul 20 mai Anamaria Ionescu 0 comentarii
Alimentele de mic dejun care nu provoacă balonare / Gastroenterologii au stabilit ce ar trebui să mănânci dimineața, pentru a avea o digestive bună și a-ți păstra abdomenul plat 20 mai Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ce mănâncă nutriționiștii când nu au timp de gătit, dar vor să evite să consume junk food? 19 mai Redacția 0 comentarii
Este sănătos să bei electroliți în fiecare zi?/ Nutriționiștii explică în ce situații sunt necesari electroliții și cum aceste băuturi te vor menține hidratat după un antrenament intens și transpirație excesivă 19 mai Daniela Arnăutu 0 comentarii
Atenție la alimentele bogate în zinc! / Oamenii de știință spun că acest nutrient susține îmbătrânirea mai sănătoasă dar, consumat în exces, o poate accelera 19 mai Daniela Arnăutu 0 comentarii
Știai că acest aliment este foarte bogat în magneziu? / Iată câteva idei de preparate, care îți permit să-l consumi mai des, pentru a-ți menține inima sănătoasă și somnul liniștit 19 mai Daniela Arnăutu 0 comentarii
FOTO | Cât costă o mașină de tuns iarba / Prețurile pleacă de la 317 lei (analiză la raft) 19 mai Andreea Drăghici 0 comentarii
Cum a ajuns o familie din Irlanda să dețină cea mai mare fermă de vaci din rasa Roșie norvegiană din lume / Sistemul norvegian de evaluare genetică stă la baza deciziilor privind reproducerea 19 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ce poți mânca pentru a imita efectele Ozempic, fără injecții / Strategii alimentare care cresc în mod natural hormonul sațietății și te ajută să slăbești 19 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Vii urbane. Urban Vineyards Association inițiază primul recensământ al vinurilor obținute de pe plantații citadine, un sistem care câștigă tot mai mult teren 19 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Caisul columnar: Ghid practic de îngrijire și întreținere / Ideal pentru grădini mici, spații restrânse sau chiar pentru cultivarea în ghivece 19 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ghivece biodegradabile din biocompozit cu bagasă de trestie de zahăr tratată, alternativa sustenabilă la plastic în agricultură 19 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO | Gabriel Stoian, fondatorul Comunității Antreprenorilor Tineri din Agricultură: „Fermierii pot fi ajutați. Prin C.A.T.A., am avut acces la oameni foarte deschiși la tehnologie” 19 mai Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Fulgii de hrișcă, mai buni decât ovăzul? / Tania Fântână (nutriționist): „Spre deosebire de fulgii de ovăz, care pot conține gluten, fulgii de hrișcă nu conțin gluten” 19 mai Tania Fântână 0 comentarii
A fost lansat Plantreact, aroma cu gust de carne, pentru a revoluționa gustul produselor pe bază de carne/ Produsul utilizează fermentarea și alte tehnici avansate de aromă 19 mai Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Ce mâncau la micul dejun președinții Americii: De la ouă fierte moi și cereale la shot-uri de bourbon și cheeseburger cu pizza / Nixon iubea brânza de vaci cu ketchup / Reagan avea o slăbiciune pentru jeleuri 19 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Uleiul de gătit cu cele mai puține calorii / Nutriționiștii dezvăluie cele mai sănătoase opțiuni și oferă sfaturi despre cum să folosești mai puțin ulei când gătești 18 mai Daniela Arnăutu 0 comentarii
Un fel de carne vegetală naturală. Pulpa de jackfruit asiatic necoaptă seamănă la textură cu carnea și este folosită în preparatele vegane. Un fruct poate ajunge până la 40 de kg și ajunge conservat în Europa sub mai multe forme 18 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
„Nu le mai spune tapas! Riști să fii alungat din Țara Bascilor! Se numesc pintxos” / Cum se gătesc celebrele gustări și cum le-a descoperit actrița Eva Longoria 18 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
6 produse alimentare care au fost retrase rapid de pe piață, imediat după lansare / Când inovația întâlnește eșecul 18 mai Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ingredientul secret care face borșul moldovenesc cu afumătură absolut unic / Doar gospodinele pricepute știu să-l folosească 18 mai Petrescu Camelia 0 comentarii
Chiftele de legume la cuptor sau în friteuză/ Chiar dacă nu sunt prăjite în ulei, ies la fel de gustoase 18 mai Ioana Costescu 0 comentarii
FOTO | Grădinărit fără efort: unelte moderne pentru munci ușoare și rapide / Prețuri și funcționalități (analiză la raft) 18 mai Andreea Drăghici 0 comentarii
Cum previi hiperglicemia / 12 strategii eficiente pentru a evita creșterile bruște ale glicemiei / Alegerea alimentelor potrivite, mișcarea și hidratarea sunt cele mai importante 18 mai Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO | Cum reușește un producător de paste din regiunea Abruzzo din Italia să mențină calitatea produselor sale artizanale. „Calitatea nu face niciodată casă bună cu cantitatea” 18 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Pulpe de pui cu vin și usturoi, prânzul special pe care îl prepari în 5 minute/ Pui tava în cuptor și ai terminat cu gătitul (FOTO) 18 mai Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Mihai Panfil, fondatorul Origo: „Pare un business ușor. Să-mi deschid o cafenea… E visul oricui” / „Ne lipsește educația financiară” 18 mai Economedia 0 comentarii
Cherdele dobrogene: Plăcinte umplute cu brânză, rumenite la cuptor / Erau făcute de femeile din Dobrogea în aceeași zi cu pâinea, pentru a valorifica aluatul proaspăt și brânza din gospodărie 18 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ceaiuri și alimente care te ajută să slăbești / Sunt bogate în antioxidanți și vitamina C, care susțin arderea grăsimilor 18 mai Angela Sabău 1 comentarii
VIDEO | Îți plac ardeii iuți? Iată câteva răsaduri care se pot cultiva și pe balcon/ Jalapeno și habanera stau fără probleme lângă un ghiveci cu hrean japonez wasabi sau câteva roșii negre 18 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Mănânci corect când iei antibiotice? Află ce trebuie să eviți / Nutriționistul Tania Fântână explică de ce nu e bine să bei lapte și să mănâci alimente prăjite 18 mai Tania Fântână 0 comentarii
Rețeta smoothie-ului verde cu care își începe Prințesa Kate fiecare dimineață / Conține șapte ingrediente simple și este bogat în nutrienți 18 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Care e diferența dintre cereale și pseudocereale? Ce au în comun și de ce pseudocerealele sunt considerate superalimente 17 mai Redacția 0 comentarii
Șase alimente pe care să nu le ții în frigider / Unde le poți păstra fără să se altereze și să rămână proaspete 17 mai Angela Sabău 0 comentarii
Consumul excesiv de apă minerală carbogazoasă favorizează formarea pietrelor la rinichi? / Experții în sănătate explică de ce NU există acest risc 17 mai Daniela Arnăutu 0 comentarii
Gustări sănătoase pentru persoanele cu diabet: 17 de opțiuni recomandate de nutriționiști / Sunt hrănitoare și au indice glicemic scăzut 17 mai Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie | Care sunt gramajele echivalente atunci când vrem să înlocuim zahărul din rețete cu îndulcitori naturali sau sintetici 17 mai Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Cum se face pizza marinara în locul ei de origine, la Napoli, și cu ce se deosebește de celelalte. Atunci când e de calitate, aluatul se întinde manual, din câteva mișcări 17 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Sezon cu emoții pentru apicultorii din Banat: „Ne salvează doar salcâmul, teiul și floarea-soarelui, dacă se stabilizează vremea” 17 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO | Bucătarul robot revine: După ce „a absolvit” o școală culinară, acum gătește o masă completă, fără nicio intervenție umană 17 mai Ingrid Georgescu 1 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 19-25 mai 17 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele bunicii: Parizer pane, macaroane cu brânză și alte „delicatese” din comunism 17 mai Mira Gomboș 1 comentarii
Brownie cu banane și afine, dar fără zahăr/ Fructele o îndulcesc suficient cât să fie un desrt delicios 17 mai Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | „Nu există școli, nu există infrastructură”. Mihai Panfil, fondatorul Origo, critică lipsa educației în ospitalitate 17 mai Economedia 0 comentarii
VIDEO | „Dialoguri pe toate gusturile” | Comediantul Cristi Popesco face research nu doar când scrie glume, ci și când pleacă în turnee: „Sunt responsabil cu restaurantele. Citesc recenzii, mă uit la poze. Îmi place să fie o experiență” 17 mai Otilia Serescu 0 comentarii
Primul semn că mănânci prea mult zahăr / Ce cantitate de zahăr înseamnă „prea mult” / Explicația specialiștilor 17 mai Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO / Opollo, un nou centru de producție de la periferia orașului Phoenix, Arizona, combină agricultura indoor robotizată cu tehnologia futuristă de distribuție 17 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Idei de mic dejun gata în 15 minute, inspirate din dieta mediteraneeană / Toate aduc pe farfurie arome din Grecia, Italia sau din sudul Franței 17 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cea mai bună socată pe care ai gustat-o vreodată / Conține flori de soc, portocală și un ingredient secret pentru un gust proaspăt și răcoritor 16 mai Petrescu Camelia 0 comentarii