Proiecte noi pe piața restaurantelor din București: Marriott investește 1,4 milioane de Euro în noul restaurant OLEA / City Grill renovează restaurantele din Otopeni / Radisson Blu Hotel Bucharest deschide Nami Beach Club & More

eurostat, romania, preturi, restaurante Sursa foto: Puhhha | Dreamstime.com

Mai multe companii care dețin restaurante în București au anunțat investiții în domeniu. City Grill, J.W. Marriott și Radisson Blu au anunțat proiecte cu valoare totală de zeci de milioane de euro.

City Grill, care deține 24 de restaurante, a anunțat că în acest an investește peste 20 de milioane de euro în dezvoltare, iar printre proiecte se numără renovarea localurilor deținute în Terminalul Plecări al aeroportului Henry Coandă. Este posibilă, de asemenea, în acest an extinderea City Grill în Brașov și Cluj.

O altă companie care propune noi experiențe gastronomice în Capitală este J.W. Marriott, care investește 1,4 milioane de euro în noul restaurant OLEA. Mai mult, compania a anunțat că aduce în premieră la București, în acest local, conceptul de Middleterranean Cuisine.

proiecte, restaurante, bucuresti, investitii
Preparat din meniul OLEA

OLEA își deschide porțile în incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel, potrivit unui comunicat al companiei, care a oferit mai multe detalii despre Middleterranean Cuisine: „O combinație rafinată de rețete tradiționale și reinterpretări moderne. (…) De la fructe de mare proaspete, stropite cu uleiuri de măsline bogate și aromate, și până la carnea condimentată cu o varietate de ierburi aromatice și condimente, fiecare fel de mâncare promite o explozie de arome.

Printre preparatele care îmbină ce e mai bun din ambele lumi se numără Dip-ul de brânză feta cu fistic, Creveții în crustă de kataif, Adana kebab din vită Black Angus și oaie de Noua Zeelandă sau Cheesecake-ul cu baklava. Nici băuturile noastre emblematice nu trebuie ratate: Levant Martini, Date Old Fashioned sau cocktailurile JW Garden vor transforma fiecare noapte de vară într-o experiență de neuitat.”

În noi proiecte investește și Radisson Blu Hotel Bucharest. Noua sa destinație de vară, Nami Beach Club & More, își va deschide ușile în iunie 2024. Meniul noului Nami Beach Club & More este propus de chef Eric Testa și prezintă „o fuziune asiatică și mexicană”, cu preparate premium precum poke bowl, salată thailandeză de rață, creveți crocanți serviți în stil popcorn, rulouri de homar sau burgeri.

„Chef Eric Testa îi va conduce pe oaspeți într-o călătorie culinară în jurul lumii, cu un meniu care va oferi asocieri surprinzătoare precum Hamachi (specific japonez) cu sos thailandez, jalapenos (specific mexican) și perle de trufe, un detaliu rafinat aparținând bucătăriei moleculare (european)”, potrivit unui comunicat al hotelului.

CITEȘTE ȘI: FOTO/VIDEO Opinie: Am încercat noul meniu românesc de la Casa Timiș, restaurantul care a câștigat primul loc la categoria „Experiențe gastronomice” din cadrul competiției Destinația Anului 2024 / Printre preparate: Zamă de șalate cu papară și afumătură și înghețată de Fetească Albă

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *