Un fel de mâncare foarte răcoritor care poate fi servit la un grătar, la o petrecere pe plajă, la un picnic, etc – Food.com
Timp de preparare: o oră
Ingrediente: 12
Porții: 12
Pașii de urmat
- Gătiți separat pastele fusilli și cele cu fundiță într-o oală mare cu apă clocotită cu sare timp de 10-12 minute, până când pastele devin al dente (puteți folosi orice fel de paste sau orice combinație de paste).
- Scurgeți-le și aruncați-le într-un bol cu uleiul de măsline. Se răcește la temperatura camerei.
- În bolul unui robot de bucătărie (prevăzut cu o lamă de oțel), se pasează pesto, spanacul și sucul de lămâie.
- Se adaugă maioneza și se pasează. Adăugați amestecul de pesto la pastele răcite și apoi adăugați brânza parmezan, mazărea, semințele de pin, sarea și piperul. Se amestecă bine, se condimentează după gust și se servesc la temperatura camerei.
Ingrediente:
- 0,34 kg de paste fusilliâ
- 0,34 kg de paste bow tie
- 1⁄4 cană de ulei de măsline
- 1 1⁄2 căni de sos pesto
- 0,28 kg de spanac tocat congelat, dezghețat și stors de apă
- 3 linguri de suc proaspăt de lămâie
- 1 1⁄4 cești de maioneză bună
- 1⁄2 cești de parmezan proaspăt ras
- 1 1⁄2 cești de mazăre congelată, dezghețată
- 1⁄3 cești de semințe de pin
- 3⁄4 linguriță de sare kosher
- 3⁄4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat
Foarte bune toate rețetele ♥️♥️♥️