Salata de rădăcinoase este o variantă cu care poți îmbia și copiii sau mofturoșii să consume legume proaspete. Totul e fresh, iar maioneza trebuie pusă doar ca să „lege”legumele, în cantitate mică. Și să nu uităm că există și opțiuni de maioneză dietetică sau de post.
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:
- articolul continuă mai jos -
Ingrediente pentru salata de rădăcinoase
2 morcovi
Un sfert de țelină mare
1 măr
2-3 linguri de maioneză.

Prepararea salatei de rădăcinoase
Se prepară maioneza, vezi aici cum o faci într-un minut.
Se curăță morcovii, țelina, mărul. Se dau pe răzătoare (eu le-am tocat cu blender-ul).
Se pun 2-3 linguri de maioneză peste legumele rase, sare, piper, puțin suc de lămâie. Și salata este gata.
O servim cu crackeri sau pâine prăjită. Se poate lua și la pachet la birou sau la școală.
Poftă bună!