Gata în 10 minute, salata de rădăcinoase cu maioneză este fresh și delicioasă, poate fi o cină rapidă sau un prânz la pachet/ Dacă puneți maioneză vegană devine o rețetă de post/ Rețetele Juanitei

salata radacinoase G4Food

Salata de rădăcinoase este o variantă cu care poți îmbia și copiii sau mofturoșii să consume legume proaspete. Totul e fresh, iar maioneza trebuie pusă doar ca să „lege”legumele, în cantitate mică. Și să nu uităm că există și opțiuni de maioneză dietetică sau de post.

Ingrediente pentru salata de rădăcinoase

2 morcovi

Un sfert de țelină mare

1 măr

2-3 linguri de maioneză.

salata radacinoase
Foto: G4Food

Prepararea salatei de rădăcinoase

Se prepară maioneza, vezi aici cum o faci într-un minut.

Se curăță morcovii, țelina, mărul. Se dau pe răzătoare (eu le-am tocat cu blender-ul).

Se pun 2-3 linguri de maioneză peste legumele rase, sare, piper, puțin suc de lămâie. Și salata este gata.

O servim cu crackeri sau pâine prăjită. Se poate lua și la pachet la birou sau la școală.

Poftă bună!

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *