VIDEO Gata în 10 minute, salata de rădăcinoase cu maioneză este fresh și delicioasă, poate fi o cină rapidă sau un prânz la pachet/ Dacă puneți maioneză vegană devine o rețetă de post/ Rețetele Juanitei

salata radacinoase G4Food

Salata de rădăcinoase este o variantă cu care poți îmbia și copiii sau mofturoșii să consume legume proaspete. Totul e fresh, iar maioneza trebuie pusă doar ca să „lege”legumele, în cantitate mică. Și să nu uităm că există și opțiuni de maioneză dietetică sau de post.

Ingrediente pentru salata de rădăcinoase

2 morcovi

Un sfert de țelină mare

1 măr

2-3 linguri de maioneză.

salata radacinoase
Foto: G4Food

Prepararea salatei de rădăcinoase

Se prepară maioneza, vezi aici cum o faci într-un minut.

Se curăță morcovii, țelina, mărul. Se dau pe răzătoare (eu le-am tocat cu blender-ul).

Se pun 2-3 linguri de maioneză peste legumele rase, sare, piper, puțin suc de lămâie. Și salata este gata.

O servim cu crackeri sau pâine prăjită. Se poate lua și la pachet la birou sau la școală.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *