Năutul: Cinci motive pentru a-l consuma cu regularitate / Este o sursă excelentă de proteine vegetale, vitamine și îmbunătățește starea de spirit 2 mai Redacția 0 comentarii
Patronat: Oferta patiserilor scade la 7,2 milioane de cozonaci în perioada Sărbătorilor Pascale; preţuri mai mici cu 10% în acest an / Aurel Popescu: Cred că este din cauza puterii de cumpărare 1 mai Redacția 0 comentarii
Oamenii de știință lucrează pentru a face o pâine albă mai sănătoasă / Vor să adauge cantități mici de mazăre, fasole și cereale, precum și tărâțe și germeni de grâu 1 mai Redacția 0 comentarii
TRADIȚII Supa de tăiţei cu carne la tuci, fiartă pe foc de lemne, mâncată şi cu lingura şi cu furculiţa 1 mai Redacția 1 comentarii
Iată de ce trebuie să introduci mai multe alimente fermentate în mesele tale / Cât de des ar trebui să le consumi? 30 aprilie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Ce să ții minte dacă uiți tot ce citești despre nutriție / Cele mai sănătoase culori pe care trebuie să le ai în farfurie 30 aprilie Tania Fântână 0 comentarii
Cei mai buni carbohidrați pentru o sănătate optimă – recomandări Mayo Clinic / Carbohidrații sănătoși ajută la digestie, scad nivelul colesterolului și reduc riscul de boli 30 aprilie Redacția 0 comentarii
Sucurile și gemurile de fructe, mierea și laptele deshidratat: noi reguli privind etichetarea și compoziția / Autoritățile europene urmăresc o mai bună informare a consumatorilor și combaterea fraudelor alimentare 29 aprilie George Mănescu 0 comentarii
7 alimente care pot ajuta la creșterea nivelului de testosteron / Hormonul stimulează apetitul sexual și susține sănătatea oaselor și a mușchilor 29 aprilie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Lucruri pe care le vei afla de la nutriționist și pe care nu le poți găsi pe internet 29 aprilie Tania Fântână 1 comentarii
INFOGRAFIC Cele mai bune alimente pentru sănătatea creierului și combaterea declinului cognitiv, potrivit Harvard Health / Sunt aceleași care vă protejează inima și vasele de sânge 29 aprilie Redacția 1 comentarii
Cum am preparat acasă prima mea kombucha, la costuri foarte mici / Băutura oferă beneficiile postului intermitent, dar fără înfometare, potrivit unui studiu recent 28 aprilie Corina Popa 2 comentarii
16 alimente foarte bogate în minerale / Aceste elemente sunt necesare pentru funcționarea inimii și a creierului 28 aprilie Redacția 0 comentarii
Alimente și băuturi care îmbolnăvesc inima / La fiecare 30 de secunde un român moare din cauza unui infarct miocardic / Medic cardiolog și internist: ,,Este greu de incriminat un singur aliment” 28 aprilie Alexandra Mănăilă 0 comentarii
Cele mai bune 7 fructe bogate în fibre pe care să le mănânci, potrivit unui dietetician / Consumul regulat îi poate ajuta pe cei care suferă de constipație 27 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Acizii grași omega-3 sunt cea mai importantă substanță nutritivă pentru un creier sănătos – Dr. Uma Naidoo, Harvard Health Publishing / Alimentele din care îi obții 26 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Medic specialist gastroenterologie: Cea mai bună pâine este cea cu maia / Ideal ar fi să o facem în casă şi să folosim făină integrală 25 aprilie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Despre rondelele de cereale și crackerși / Sunt opțiuni mai sănătoase decât clasica pâine? 25 aprilie Tania Fântână 1 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Ce înseamnă, de fapt, mâncare sănătoasă? 24 aprilie Tania Fântână 0 comentarii
Vrei un metabolism mai rapid? Medicii spun că la micul dejun ar trebui să renunți la aceste alimente „cu calorii goale” 24 aprilie Redacția 0 comentarii
Produse esențiale pentru cămăra ta: 4 alimente pe care un dietetician le cumpără întotdeauna de la magazinul alimentar 24 aprilie Lavinia Liscan 1 comentarii
Beneficiile consumului regulat de mango / Numit uneori „regele fructelor”, acesta susține sănătatea intestinală și ajută la slăbit 24 aprilie Redacția 1 comentarii
Trei dintre cele mai sănătoase ciuperci pe care le poți consuma / Te protejează de boli de inimă, inflamație și cancer 23 aprilie Redacția 0 comentarii
Consumul de pepene verde te face să arăți mai tânăr, datorită efectelor benefice asupra pielii 22 aprilie Valentin Bora 0 comentarii
Există înghețată sănătoasă? Un dietetician analizează înghețata fără zahăr, cu proteine sau cu probiotice / Sfaturi pentru un consum responsabil 22 aprilie Ioan Radu 1 comentarii
10 alimente cu conținut ridicat de magneziu / Idei de mese care includ mineralul 22 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Laptele de soia este cea mai bună alternativă vegetală la lapte, potrivit unui nutriționist cunoscut / Băutura aceasta are estrogen? 22 aprilie Redacția 1 comentarii
Stridiile: Deliciul de lux care a fost cândva un fel de fast-food / Mărirea și căderea scoicilor 21 aprilie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: 3 rețete delicioase de mic dejun de încercat săptămâna viitoare / Aduc un plus de nutrienți, fibre pentru o digestie bună și senzație de sațietate 20 aprilie Tania Fântână 2 comentarii
Socateria: Un inginer de 25 de ani din Sibiu și-a deschis afacere alături de familia sa. „Siropul de soc era mereu prezent pe masa familiei noastre de când mă știu” 20 aprilie Redacția 0 comentarii
Organizația Consumer Reports: Acești carbohidrați sunt buni pentru tine / Experții recomandă ca 45-65% din caloriile zilnice să provină din carbohidrați 19 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Este zeama de la castraveții murați bună pentru sănătatea ta? Iată ce spun experții 19 aprilie Redacția 0 comentarii
Curry de spanac și brânză / Iubesc Palak Paneer, această mâncare delicioasă din nordul Indiei 19 aprilie Redacția 0 comentarii
Încă 3 rețete bune de integrat într-un regim hipocaloric, care ajută la slăbit 19 aprilie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Este postul intermitent recomandat pentru tinerii sub 20 ani sau copii? 19 aprilie Tania Fântână 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Cum citești etichetele produselor și la ce trebuie să te uiți cu atenție / Sfat sănătos: Cea mai mare pondere în cumpărăturile voastre să o aibă materiile prime, nu produsele gata preparate 18 aprilie Tania Fântână 0 comentarii
Rubarbăr fierbinte și acră cu pui / Această rețetă are o combinație atât de uimitoare de arome 18 aprilie Redacția 0 comentarii
Trend: Mulți oameni beau un shot de ulei de măsline extravirgin imediat după ce se ridică din pat / Experții explică de ce nu este recomandat să faci acest lucru: „Înseamnă 357 de calorii zilnice în plus” 18 aprilie Redacția 1 comentarii
STUDIU: Mâncarea fast-food afectează creierele aflate în creștere atât de grav încât deteriorează memoria pe termen lung 17 aprilie Redacția 1 comentarii
Creveți cu usturoi și sparanghel / Se servește peste paste pentru a profita de sos 17 aprilie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Ce să mănânci atunci când ai frigiderul gol? / 10 feluri de mâncare din „resturi”, prietenoase cu dieta 17 aprilie Tania Fântână 0 comentarii
Beneficiile consumului de suc de morcovi / Experții avertizează, însă: Nu trebuie băut în cantități mari / Poate sucul de morcov să-ți facă pielea portocalie? 17 aprilie Redacția 0 comentarii
Linguine cu anghinare / Aceasta este o rețetă de paste ușoară, elegantă și delicioasă 16 aprilie Redacția 0 comentarii
7 modalități prin care poți face cafeaua pe care o bei mai sănătoasă / Trebuie să alegi cu grijă ce pui în ea 16 aprilie Redacția 5 comentarii
13 alimente care îți ajută corpul să producă mai mult colagen / Proteina, benefică pentru piele și sănătate 16 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Dacă sucul de fructe provine din fructe, de ce nu este considerat sănătos? Mai mulți experți explică – analiză Huffington Post / Care sunt cele mai potrivite sortimente 16 aprilie Redacția 0 comentarii
Rozmarinul este planta numărul 1 care trebuie inclusă în dietă pentru a diminua inflamația – dietetician / Ar putea ajuta la neutralizarea radicalilor liberi și la reducerea stresului oxidativ 16 aprilie Redacția 0 comentarii