Rețetele Juanitei: Idei pentru o cină rapidă din câteva ingrediente. Tartar de somon 8 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Dieta occidentală, legată de bolile cronice prin perturbarea microbiotei intestinale / Dieta este bazată pe cantități mari de grăsimi saturate, zaharuri sau cereale rafinate 8 iunie Ioan Radu 1 comentarii
Sfatul unui cercetător care a studiat longevitatea timp de două decenii, pentru tineri: Femeia în vârstă de 20 de ani ar putea trăi cu 10 ani în plus dacă ar avea o dietă bazată pe alimente integrale și plante / Bărbații, cu 13 ani în plus 8 iunie Ioan Radu 5 comentarii
Cât de sănătos este să consumi avocado / Efectele neașteptate pe care le are asupra organismului 8 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Migdalele, una dintre cele mai bune gustări pentru cei care doresc să slăbească / Cantitatea maximă zilnică recomandată / Dacă nu vă plac migdalele, vă recomandăm alte trei opțiuni 7 iunie Redacția 0 comentarii
Patru aditivi nesănătoși, găsiți în produsele ambalate/Unul dintre ei a fost asociat cu ADHD la copii 7 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Proteina „zgomotoasă”: De ce nu trebuie consumată carnea roșie înainte de a face sex 7 iunie Ioan Radu 0 comentarii
VIDEO Rețetele Juanitei: Paste cu scoici, preparatul mediteranean care va face musafirii să te considere un chef 6 iunie Ioana Costescu 1 comentarii
Iunie este luna în care ajung la maturitate primele caise. Care este diferența între caisele bio și cele obișnuite și de ce ar trebui să le preferi pe cele bio 6 iunie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist, despre combinațiile de proteine de origine animală la o singură masă: Am ajuns să mâncăm pe parcursul unei zile cam toată piramida alimentară 6 iunie Tania Fântână 2 comentarii
Consumul controversatului cartof ar putea fi legat de o viață mai lungă, potrivit unui nou studiu / Trebuie, însă, să fie gătit într-un anumit mod 6 iunie Redacția 1 comentarii
Studiu amplu în Italia: Trei linguri de ulei de măsline pe zi scad cu un sfert riscul de deces din cauze tumorale și cardiovasculare 6 iunie Mihaela Găneț 4 comentarii
Ice tea fără conservanți făcut în casă în 10 minute. Băutura sănătoasă cu care să înfrunți canicula 5 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Trei tipuri de alimente pe care un cardiolog nu le va consuma niciodată / Sunt extrem de dăunătoare pentru inimă 5 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Lămâile, cinci beneficii pentru sănătate / Pot reduce riscul bolilor de inimă sau preveni apariția pietrelor la rinichi 5 iunie Angela Sabău 1 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Chiar te pot ajuta alimentele să dai burta jos? / Sfaturi pentru burta de balonare, burta de bere și burtica de după naștere 4 iunie Tania Fântână 2 comentarii
Aditivi alimentari care cresc riscul de diabet de tip 2 / Sunt des utilizați la prăjituri sau înghețată 4 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Zece alimente bogate în carbohidrați care sunt incredibil de sănătoase și pe care nu ar trebui să le evităm 4 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Mâncatul la această oră este asociat cu o creștere semnificativă în greutate, sugerează un nou studiu 4 iunie Redacția 1 comentarii
7 beneficii pentru sănătate ale consumului de castraveți / Printre altele, ajută la pierderea în greutate 3 iunie Ioan Radu 0 comentarii
Studiu: Calitatea zahărului dat copiilor contează mai mult decât cantitatea / Prăjiturile și biscuiții cresc mult riscul de obezitate, dar fructele nu îngrașă 3 iunie Redacția 0 comentarii
Grăsimea care îți poate reduce riscul de moarte timpurie / Acest ulei este, de asemenea, bogat în acid oleic, care poate scădea colesterolul și reduce inflamația 3 iunie Redacția 0 comentarii
Medicii recomandă adăugarea acestor 3 tipuri cheie de alimente în dieta ta zilnică pentru a-ți menține creierul sănătos, pentru a-ți stimula concentrarea și pentru a întârzia declinul cognitiv 2 iunie Redacția 0 comentarii
5 alimente antiinflamatorii pe care ar trebui să le consumăm cu toții în mod regulat, potrivit unui nutriționist / Sunt pline de antioxidanți, care ajută la lupta împotriva stresului oxidativ din celule 2 iunie Redacția 4 comentarii
Femeile care au urmat această dietă au trăit mai mult / Nutriționist: Este o dietă „de aur” 1 iunie Redacția 0 comentarii
Orezul alb sau orezul brun: Avantajele și dezavantajele pe care le aduce consumul celor două tipuri de aliment 31 mai Angela Sabău 0 comentarii
Smoothie de mango cu un plus de proteine pentru a te recupera după antrenament/Băutura tonifiantă are și o aromă rafinată 31 mai George Mănescu 0 comentarii
Nutriționiștii spun că ar trebui să mănânci acești 2 carbohidrați complecși în fiecare zi, pe măsură ce îmbătrânești / Îți accelerează metabolismul 31 mai Redacția 2 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Deși e consumată de mii de ani, încă circulă mituri despre miere / Cum este cel mai bine să consumi acest aliment 30 mai Tania Fântână 1 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Cele mai potrivite gustări între mese și momentele ideale ale zilei pentru ele / De ce trebuie evitate pungile mai mari de nuci și semințe 29 mai Tania Fântână 0 comentarii
Aparatele cu care îți faci propria apă carbogazoasă acasă, precum SodaStream, devin populare. Este băutura bună pentru sănătatea ta? / Apa carbogazoasă, diferită de cea minerală îmbuteliată 29 mai Ioan Radu 1 comentarii
Studiu: Dietele ketogenice pot accelera îmbătrânirea inimii și a rinichilor / ,,Oricine ia în considerare o astfel de dietă ar trebui să o facă sub îndrumare medicală” 29 mai Lavinia Liscan 0 comentarii
Este sănătos să mănânci avocado în fiecare zi? Este bun fructul pentru slăbit? / Informații interesante despre acest superaliment 29 mai Redacția 1 comentarii
Consumul de roșii, benefic pentru reducerea hipertensiunii arteriale – studiu Jurnalul European de Cardiologie Preventivă 28 mai George Mănescu 0 comentarii
Care este cel mai sănătos condiment? Nutriționiștii împărtășesc alegerea lor numărul 1 și pe cele de evitat 28 mai Redacția 1 comentarii
„Familia mea provine din insula grecească a longevității, unde oamenii trăiesc adesea până la 100 de ani. Iată un aliment neașteptat pe care îl mâncăm întotdeauna” – autoarea Diane Kochilas 27 mai Redacția 3 comentarii
De ce ar trebui să eviți să mănânci caju și să bei cafea în același timp 26 mai Redacția 0 comentarii
6 dintre cele mai bogate în antioxidanți băuturi, potrivit dieteticienilor 26 mai Redacția 0 comentarii
Avocado ca desert. Cremă de avocado și cacao: simplă, cu fructe, între blaturi de tort sau ca înghețată 25 mai Mihaela Găneț 1 comentarii
7 alimente sănătoase care sunt dăunătoare dacă le mănânci în cantități mari 25 mai Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: 10 idei de mic dejun proteic care ține de foame câteva ore bune (mai mult de trei) 25 mai Tania Fântână 0 comentarii
Alimentul cu cel mai mare impact asupra sistemului imunitar, dezvăluit de un dietetician 24 mai Ioan Radu 0 comentarii
Iată care este cea mai bună dietă pentru a-ți menține creierul tânăr, potrivit cercetătorilor în neuroștiințe – BBC Science Focus 24 mai Redacția 1 comentarii
Un oncolog recomandă legumele din această familie pentru reducerea riscului de cancer / Acestea conțin substanțe fitochimice care încetinesc creșterea cancerelor 24 mai Redacția 0 comentarii
STUDIU: Cojile de banane, o resursă care nu ar trebui să ajungă la gunoi / Făina realizată din acestea poate fi folosită în prăjituri, pâine și produse de patiserie 23 mai Redacția 0 comentarii
Suplimentele de ulei de pește pot crește riscul de accident vascular cerebral și probleme cardiace, sugerează un studiu / Specialist: Încercați să folosiți surse alimentare pentru omega-3 23 mai Redacția 4 comentarii
O femeie a spus ce a mâncat în fiecare dimineață la micul dejun în perioada în care a slăbit 45 de kg / Specialiștii aprobă combinația ei 22 mai Ioan Radu 2 comentarii