Ce mâncăruri obișnuiesc să pună pe masă membrii confesiunilor religioase/comunităților etnice din România care sărbătoresc astăzi Paștele 31 martie George Mănescu 0 comentarii
Polonia: Rețeta de „baba” cu 96 de gălbenușuri de ou/ În trecut, astfel de produse de patiserie bogate erau simbol de statut social (BBC Travel) 30 martie Redacția 0 comentarii
Burger cu carne de crocodil, la cel mai mare festival de barbecue din Europa, GRILLFEST, organizat în România / A doua ediție, programată, anul acesta, începând cu 10 Mai, la Snagov 30 martie George Mănescu 0 comentarii
Romano-Catolicii din India pun pe masă, de Paște, un fel de pâinișoare dulci de formă sferică, numite Fugias 30 martie George Mănescu 0 comentarii
Cum era serbat Paştele, în anii ’80, în comunităţile multietnice din Transilvania. Dulciuri după reţete săseşti şi obiceiul „stropitului fetelor” 29 martie Teo Dumitru 1 comentarii
InGalera. Restaurantul milanez de lux deschis într-o închisoare, administrat de deținuți / Apare în Ghidul Michelin / Aici găsești ravioli de dovleac cu unt de alune, ragù de căprioară și file de vită în stil Voronoff cu morcovi à la parisienne 27 martie Bratu Alin 0 comentarii
VIDEO „Nonna” Iris conduce la 93 de ani 8 restaurante în Italia și SUA și e considerată regina carbonara / Alături de ea lucrează 40 de rude și peste 480 de angajați / „Ideea mea este că trebuie să faci câteva lucruri, dar să le faci bine” 26 martie Redacția 0 comentarii
ANALIZĂ: Cum au ajuns tofu, porcușorii de guinea și somonul în rețete prezentate ca fiind „tradițional românești” 26 martie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Povestea Panda Express, restaurantul cu specific asiatic deschis de George Manea, un bucătar pasionat de gastronomia chineză 22 martie Redacția 0 comentarii
Au fost demarate demersurile pentru înscrierea cârnaţilor din topor din Vâlcea în registrul Uniunii Europene al indicaţiilor geografice protejate 19 martie Redacția 0 comentarii