Eveniment dedicat profesioniștilor din HoReCa și cofetării, în perioada 9-10 septembrie, în Capitală / Organizatorii anunță participarea a peste 500 de invitați: chefi, cofetari, antreprenori, manageri din ospitalitate

irina berlescu pastry chef nordic food Sursa foto: Nordic Food

Nordic organizează prima ediție a evenimentului Nordic Expo, dedicat profesioniștilor din HoReCa și Cofetării, în perioada 9-10 septembrie, la Casa cu Cariatide de pe Calea Victoriei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

Organizatorii anunță participarea a peste 500 de invitați – chefi, cofetari, antreprenori, manageri din ospitalitate, dar și influenceri și formatori de opinie din țară și din străinătate. În cadrul Nordic Expo vor fi prezentate 117 branduri și peste 1.500 de produse, însumând aproximativ 15 tone de marfă. Programul include opt demonstrații live, peste 500 de produse degustate și ateliere interactive susținute de chefi români și invitați internaționali.

Spațiul de expoziție va fi structurat pe mai multe zone: 500 mp de expoziții interactive cu branduri și produse vedetă din portofoliul Nordic, echipamente profesionale și soluții pentru bucătării și cofetării, precum și 250 mp dedicați workshopurilor live și prezentărilor de rețete și tehnici adaptate trendurilor internaționale.

Ciprian Moldoveanu, președinte și acționar al Nordic Group, a declarat: „Știți cum se spune – prima generație construiește cu sudoare. A doua adaugă viziune. Exact așa, NORDIC EXPO este ultima etapă dintr-o viziune pe care eu avut-o acum 20 de ani: să organizăm un eveniment unde cele mai recente inovații și soluții să fie aduse în fața profesioniștilor din industria alimentară, fie că vorbim de Retail sau FoodService”.

Printre partenerii principali ai evenimentului se numără ICAM, Les Vergers Boiron, Candia Professional, Cirio, Caseificio Valcolatte, Zanetti, Cassibba și Vecchia Romagna. Aceștia vor aduce în fața vizitatorilor noutăți și soluții adaptate nevoilor industriei.

Ana Kugler Farina, Area Manager East-Europe la Icam S.p.A., a precizat: „Icam, producător italian de familie cu tradiție de trei generații în ciocolata premium bean to bar și produse semifinite din cacao, are plăcerea de a participa la NORDIC EXPO. Cu această ocazie, vom prezenta chefilor români cele mai recente inovații și rețete speciale, precum tarta italiană cu pere și ciocolată sau o creație dedicată momentului de sărbătoare – New Year Cheers Flute”.

De asemenea, Diego Pariotti, Head of Export Conserve Italia Group, a subliniat: „CIRIO este un brand italian emblematic, cu o tradiție de 170 de ani și producție de conserve de tomate 100% italiană, de la o cooperativă ce reunește peste 14.000 de fermieri. Suntem încântați să sărbătorim împreună această călătorie la NORDIC EXPO și să prezentăm profesioniștilor din România produse premium și inspirații culinare concepute pentru industrie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *