FOTO | Macarons, choux și mini-eclere în culorile drapelului României: Cum a arătat candy-bar-ul de la recepția organizată de Ziua Națională la Palatul Cotroceni / Din meniu, au făcut parte și preparate tradiționale, precum sarmale, șuncă sau cârnați

desert-candy-bar-tricolor-cotroceni-ziua-nationala Foto: G4Food

La recepția oficială de 1 Decembrie organizată la Palatul Cotroceni, invitații au fost întâmpinați de un candy-bar tricolor, iar deserturile au fost decorate în nuanțele drapelului României, au spus surse care au participat la eveniment pentru G4Food.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

Candy-barul a fost format din prăjituri precum macarons, choux, mini-eclere și mini-tarte cu fructe. Fiecare tip de desert a fost reinterpretat în albastru, galben și roșu.

Potrivit unor surse prezente la eveniment, din meniu au făcut parte și preparate tradiționale: sarmale, salată de vinete, zacuscă, ruladă de porc, salată orientală, șorici, brânză, șuncă, cașcaval, fasole și cârnați.

Aceasta este prima recepție de 1 Decembrie găzduită de președintele Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *