Cina de Halloween/Plăcinta ciobănească ornată cu fantome înfricoșătoare/O cină specială pentru copii, gustoasă și amuzantă

Plăcintă ciobănească cu fantome înfricoșătoare de Halloween Foto: This Viacious Life

Această cină de Halloween numită „plăcintă ciobănească” înfricoșătoare, ornată cu fantome este o masă ușoară pentru seară. Nu este chiar o plăcintă în accepțiunea românilor, dar rețetele de peste ocean au denumiri atipice, așa că am păstrat denumirea ei originală. Este gustoasă și cu siguranță îi va amuza pe cei mici. Este o modalitatea perfectă de a vă bucura de un Halloween, fiind una dintre cele mai bune rețete de cină și una dintre cele mai amuzante, atât pentru copii cât și pentru cei mari, promite This Vivacious Life.

Ingrediente:

  • 450 g carne de vită măcinată
  • 2 conserve de fasole verde, scursă
  • 2 conserve sos de roșii
  • ¼ linguriță de sare cu aromă de ceapă
  • ¼ linguriță sare cu aromă de usturoi
  • ½ linguriță de sare simplă
  • ½ linguriță de piper negru
  • 6 cartofi mari
  • 4 linguri de unt
  • ½ cană de smântână pentru frișcă
  • 1 ½ linguriță de sare
  • ½ linguriță de piper negru
  • 1 cană brânză cheddar mărunțită (opțional)
  • Semințe de susan negru pentru ochi fantomă (sau boabe de piper)

Instrucțiuni

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius

Într-o tigaie se prăjește și se gătește carnea de vită cu sarea cu arome de ceapă și de usturoi plus ½ linguriță de piper negru până când nu mai este roz, dar nu este crocantă.

Într-o tigaie, combinați fasolea verde scursă și sosul de roșii cu ½ linguriță de sare. Adăugați carnea de vită fiartă la amestecul de fasole verde și amestecați bine. Apoi se presară cu brânză cheddar (opțional).

Coaceți la 180 de grade Celsius timp de 15 minute sau până când este fierbinte și brânza este topită.

Între timp, tăiați cartofii în cuburi și puneți-i la fiert până se înmoaie. După ce s-au fiert, cartofii se scurg, se adaugă untul și ½ linguriță de sare și se face un piure, până când untul este topit. Apoi se adaugă și smântâna și piper ½ linguriță și se face o pastă fină din piureul de cartofi.

Puneți piureul de cartofi într-o pungă de plastic cu colțul tăiat și formați din el fantome pe plăcinta ciobanului coaptă. Apoi ornați cu semințe de susan negru (sau babe de piper) pentru a le face ochi fantomelor și ați obținut o plăcintă ciobănească amuzant de înfricoșătoare de Halloween.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *