Ce tipuri de carne preferă românii: 71% consumă carne de pui, iar 58% carne de porc – studiu

new york, proces, greenwashing, jbs usa Sursa foto: Dreamstime

Potrivit unui nou studiu, peste 71% dintre români consumă carne de pui, iar 58% carne de porc. Carnea de pește este consumată săptămânal de doar 25% dintre respondenți, potrivit unor informații extrase dintr-un studiu realizat de Reveal Marketing Research.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

Potrivit sursei citate, 32% dintre români consumă pește de 2-3 ori pe lună.

Carnea de vită este consumată mai degrabă o dată la câteva luni (32% dintre respondenți), în timp ce doar 15% o mănâncă săptămânal.

Datele au fost publicate pe rețeaua de socializare LinkedIn de Marius Luican, General Manager al firmei de cercetare a pieței.

Citește și Studiu: 65% dintre românii care vor merge în vacanță în străinătate vor plăti cu telefonul sau cu ceasul inteligent în restaurante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *