Ce tipuri de carne preferă românii: 71% consumă carne de pui, iar 58% carne de porc – studiu

new york, proces, greenwashing, jbs usa Sursa foto: Dreamstime

Potrivit unui nou studiu, peste 71% dintre români consumă carne de pui, iar 58% carne de porc. Carnea de pește este consumată săptămânal de doar 25% dintre respondenți, potrivit unor informații extrase dintr-un studiu realizat de Reveal Marketing Research.

Potrivit sursei citate, 32% dintre români consumă pește de 2-3 ori pe lună.

Carnea de vită este consumată mai degrabă o dată la câteva luni (32% dintre respondenți), în timp ce doar 15% o mănâncă săptămânal.

Datele au fost publicate pe rețeaua de socializare LinkedIn de Marius Luican, General Manager al firmei de cercetare a pieței.

Citește și Studiu: 65% dintre românii care vor merge în vacanță în străinătate vor plăti cu telefonul sau cu ceasul inteligent în restaurante

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *