„Ce punem pe masă? Puțin din toate” (Ep. 14): Alexandre Dumas și arta culinară

TN SITE- G4Food - Alexandre Dumas și arta culinara

În episodul de astăzi, Adriana și Cezar vorbesc despre „Dicționarul de artă culinară” al lui Alexandre Dumas, publicat în secolul 19.

Producția „Ce punem pe masă? Puțin din toate” – găzduită de Cezar Ioan de la Vinul.ro și Adriana Sohodoleanu, gastronom – privește gastronomia holistic, ca biologie, artă și știință, de la combustibil la identitate, de la nostalgie la anxietate, de la deșertificarea Olteniei la apetența scăzută a generației Z pentru vin, de la politicile care decid ce mâncăm la globalizare și de la terroir și artizanal la AI și imprimante 3D.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *