Burgerii şi fructele proaspete, printre cele mai comandate produse în sezonul estival, indică datele unei companii de livrare la domiciliu

burgerii-si-fructele-in-topul-comenzilor-estivale-livratori FOTO: Dreamstime/Joshua Resnick

Burgerii şi fructele proaspete se află printre cele mai comandate produse în sezonul estival, în timp ce comenzile pentru produsele în ediţie limitată au crescut de peste trei ori, iar cele pentru meniurile zilei au fost de peste 10 ori mai multe faţă de vara trecută, potrivit unei analize realizată de o platformă multi-categorie.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

De la o comandă record de peste 12.000 lei pentru electrocasnice, la parfumuri şi flori de mii de lei, datele platformei arată o diversificare semnificativă a consumului. În acelaşi timp, comenzile pentru produse în ediţie limitată au crescut de peste trei ori, iar meniurile zilei au înregistrat o evoluţie notabilă, de peste zece ori faţă de vara trecută, potrivit Glovo, transmite Agerpres.

Categoria „Quick serve” – mâncare rapidă – a condus topul preferinţelor alimentare, urmată de pizza şi burgeri. Burgerii au fost, de altfel, preparatul recurent cel mai comandat al sezonului estival.

Nici iubitorii de mâncare libaneză nu au stat deoparte, un singur utilizator cheltuind peste 4.400 lei pe o singură comandă din această categorie.

Comenzile din supermarket, dominate de fructele proaspete – banane, mango, kiwi, avocado, ananas

În ceea ce priveşte comenzile de la supermarketuri, podiumul este ocupat de fructe proaspete, apă şi băuturi carbogazoase. Bananele şi fructele exotice precum mango, avocado, kiwi sau ananas au fost printre cele mai comandate vara aceasta, cu un număr de comenzi cu 78% mai mare faţă de vara trecută.

La nivel naţional, Bucureşti, Constanţa şi Cluj-Napoca au înregistrat cele mai multe comenzi din ţară, cu un vârf de activitate în zilele de marţi şi miercuri, în special pe 13 şi 20 iunie. În Constanţa, preferinţele culinare s-au distins prin comenzile semnificativ mai mari de preparate la grătar şi Tacos, faţă de alte oraşe. Conform Glovo, ora 19:00 este momentul la care s-au realizat cele mai multe comenzi în sezonul cald.

Printre cele mai frecvent comandate produse nealimentare în perioada de referinţă s-au numărat prosoapele de bucătărie, hrana pentru pisici şi balsamul de rufe.

Glovo este o platformă tech de top care conectează utilizatorii cu companii şi curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, băcănii şi supermarketuri, precum şi de la diverse magazine specializate. Fondată în 2015 la Barcelona, compania operează în prezent în 23 de ţări din Europa, Asia Centrală şi Africa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *