Biscuiți sărați cu chorizo și roșii uscate, un mic dejun care poate fi luat și la pachet

biscuiti sarati

Dacă ești pe fugă dimineața și ai obiceiul să îți iei micul dejun la pachet, această opțiune de biscuiți sărați este exact ce îți trebuie. Îi pregăteșto de seară, iar dimineața doar îi pui într-o pungă sau cutie și ai un mic dejun „to go”.

Ingrediente pentru biscuiții sărați:

100 de gr de chorizo sau orice alt cârnat uscat

5-6 roșii uscate

1 ou

150 de gr de făină

100 de gr de parmezan

1 linguriță de praf de copt

60 de gr  de unt

Cimbru.

Preparare:

Începe prin a toca mărunt chorizo și roșiile uscate. Poți face acest lucru folosind un cuțit, mărunțind fin ambele ingrediente sau cu un blender. După ce le-ai mărunțit, pune-le deoparte.

Într-un bol mare, cerne făina împreună cu praful de copt. Apoi, adaugă untul la temperatura camerei, tăiat în bucăți mici. Amestecă totul cu mâna până obții un aluat omogen.

Încorporează în amestec chorizo-ul mărunțit și roșiile uscate, împreună cu restul ingredientelor: oul, parmezanul ras și un praf de cimbru. Frământă din nou până când toate ingredientele sunt perfect integrate.

După ce aluatul este gata, acoperă-l cu folie alimentară și pune-l în frigider timp de aproximativ 30 de minute, pentru a se întări și a fi mai ușor de manevrat.

După jumătate de oră, întinde aluatul cu un sucitor pe o hârtie de copt, până ajunge la o grosime de aproximativ 5 mm. Folosește forme sau un pahar pentru a tăia biscuiții.

Așează-i pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coace-i timp de 10 minute sau până devin aurii și crocanți.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *