VIDEO Casket Cooler este o ladă frigorifică pentru băuturi în formă de sicriu / Este disponibilă în ediție limitată, iar prețul de pornire e de 1.500 de dolari

video, casket cooler, lada frigorifica, sicriu Sursa foto: Yeti/Liquid Death

Într-o colaborare surprinzătoare, producătorul de echipamente și accesorii outdoor Yeti și compania producătoare de băuturi neconvenționale Liquid Death au prezentat Casket Cooler, o ladă frigorifică în formă de sicriu.

Lada, disponibilă în ediție limitată, urmează să fie scoasă la licitație, cu un preț de pornire de 1.500 de dolari, transmite publicația Gear Patrol.

Răcitorul masiv, care măsoară 211 cm lungime, 71 cm lățime și 58 cm înălțime, se laudă cu o capacitate impresionantă de 435 de litri. Poate conține aproximativ 380 de doze de 330 ml fără gheață.

Casket Cooler are un exterior din oțel, izolație avansată și încuietori brevetate Yeti T-Latch pentru capac. Aceste caracteristici asigură faptul că băuturile rămân reci mult timp după ce petrecerea se încinge.

Licitația pentru Casket Cooler se deschide astăzi și se închide vineri, 30 august.

Pe măsură ce se apropie Halloween-ul, câștigătorul acestei licitații va deveni, fără îndoială, subiectul de discuție al cartierului cu acest accesoriu de petrecere macabru, dar practic.




Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Yeti/Liquid Death

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *