3 noiembrie, Ziua Mondială a Sandvișului. Cu cât se vând o baghetă rustică, un panini cu șuncă și cașcaval și o foccacia cu salam italian, în Aeroportul Otopeni / O gustare rapidă poate ajunge să coste cât un prânz în oraș (GALERIE FOTO)

Sursa foto: G4Food Sursa foto: G4Food

În Aeroportul Otopeni, o gustare rapidă poate ajunge să coste cât un prânz în oraș. Oferta de sandwich-uri este variată, însă prețurile ridicate dau de gândit celor care au nevoie de o masă pe fugă.

La unul dintre standurile de pe aeroport, „bagheta rustică cu salam uscat” – o combinație de baghetă cu cartofi, salam, salată și brânză – costă 53 de lei pentru 210 grame. Dacă preferați o baghetă albă cu șnițel de pui, aceasta cântărește 220 de grame și costă 55 de lei.

Un alt comerciant oferă un panini cu șuncă și cașcaval la 49 de lei, având o greutate de 205 grame.

Sursa foto: G4Food
Sursa foto: G4Food

Totuși, o opțiune mai consistentă, de 300 de grame, este focaccia cu salam italian. Aceasta conține ingrediente precum brânză Philadelphia, baby spanac, roșii uscate, cașcaval afumat, sos pesto și salam Napoli, iar prețul sare la 60 de lei.

Sursa foto: G4Food
Sursa foto: G4Food

Pentru cei care doresc o variantă cu pește, un sandwich cu somon afumat și spanac, de 150 de grame, costă 51 de lei, în timp ce o opțiune mai simplă, cu ou și cremă de rucola, de 190 de grame, se găsește la 49 de lei.

Sursa foto: G4Food
Sursa foto: G4Food

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *