Ceva dulce/Prăjitură cu fulgi de ovăz, mere și morcovi. Fără zahăr, fără făină, vom avea un deliciu sănătos 24 noiembrie Redacția 2 comentarii
Cozi la micii de la Obor în ziua alegerilor prezidențiale: Timpul de așteptare e mai mare decât în unele secții de votare (FOTO+VIDEO) 24 noiembrie Filip Constantin 3 comentarii
Cafeaua tiramisu, inspirată de prăjitura cu același nume, vine cu arome de cacao și textură cremoasă/ O cafea de weekend mai bună ca la Starbucks (VIDEO) 24 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
O nutriționistă explică ce alimente sunt interzise în bolile inflamatorii intestinale autoimune și în cele gastrointestinale și de ce/ Ea recomandă atenție la cerealele integrale, alimentele procesate/prăjite, zahăr și lactate 24 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Alimentația ca medicament, un concept vechi de secole, dar pus acum sub semnul întrebării/Argumente pro și contra/Specialiști: alimentația influențează sănătatea, dar nu înlocuiește tratamentele medicale 24 noiembrie Redacția 0 comentarii
Piața grâului înregistrează o creștere modestă, pe fondul tensiunilor din zona de conflict a Mării Negre / Pentru prima oară, analiștii vorbesc despre „prima de risc de război” 24 noiembrie Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Un mic dejun în șase variante/Toast cu pâine integrală și brânză ca bază, iar ca toping, o varietate bogată de alimente dulci sau sărate 24 noiembrie Redacția 0 comentarii
Ai mâncat prea mult zahăr azi? Iată ce îți recomandă nutriționiștii să faci mâine, fără să iei măsuri drastice! 23 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Superbăutura de iarnă care te-ar putea ajuta să lupți cu inflamația și răcelile/ Iată beneficiile unui vin fiert consumat cu moderație 23 noiembrie Redacția 0 comentarii
Cum a reușit un tânăr de 17 ani să transforme un mic magazin de sandvișuri într-un brand global evaluat la 8 miliarde de dolari / Motivul pentru care a fost nevoit să își concedieze fratele 23 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Motive pentru care nu ar trebui să consumi carne crudă/Programul de testare din Germania care analizează carnea crudă pentru consum a descoperit Salmonela și mai mulți agenți patogeni în probele prelevate 23 noiembrie Redacția 0 comentarii
Denzel Washington, starul din „Gladiatorul II”, despre începuturile carierei: „Când am încetat să adun conserve de mâncare, am știut că am reușit” 23 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO ABC în bucătărie: Cum se fierbe corect oul/ Trebuie respectați extrem de strict timpii de gătire 23 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO Idei de cină: Salată de ton cu porumb și maioneză/ O rețetă numai bună pentru o zi cu dezlegare la pește/ Doar că trebuie să folosești maioneză vegană/ Rețetele Juanitei 23 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 25 noiembrie-1 decembrie/ Rețete de post și de dulce 23 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Gustarea cea mai bogată în fibre, pe care o aleg nutriționiștii/Este plină de proteine, grăsimi sănătoase și vitamine și minerale esențiale 23 noiembrie Redacția 0 comentarii
Alergiile, intoleranțele alimentare și afecțiunile medicale pot influența alegerile alimentare ale copiilor, iar un nutriționist poate oferi soluții personalizate / Tania Fântână: „Dacă avem de-a face cu un copil cu multe alimente excluse din motive de sănătate, este esențial ca el să mănânce totuși echilibrat” 23 noiembrie Tania Fântână 0 comentarii
Cartofi alla puttanesca, o retetă simplă și gustoasă într-o singură tigaie, inspirată de cea similară de paste. O mâncare de post rapidă care merge în fiecare zi 23 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Kelly Loeffler, favorită pentru a ocupa funcția de secretar al Agriculturii în administrația Trump / Fosta senatoare a crescut la o fermă de familie din Illinois 23 noiembrie Redacția 0 comentarii
„Barát Füle”, delicioșii colțunași din bucătăria maghiară, preparat în localitatea timișeană Otelec (VIDEO) 23 noiembrie Ștefan Both 0 comentarii
Radu Popescu (Compass Coffee), sfaturi pentru alegerea cele mai bune pungi de cafea: „Cu cât este mai umflată, cu atât este mai bună” / O cafea proaspăt prăjită continuă să emită gaze timp de până la doi ani 23 noiembrie Andreea Drăghici 0 comentarii
PORTRET DE CHEF | Oana Irina Coantă, chef owner la Bistro de l’Arte din Brașov: „Aștept cu nerăbdare ziua în care bucătarii vor deveni la fel de importanți ca influencerii” / A avut în plan să deschidă un restaurant în București, dar a renunțat pentru că „nu sunt ingrediente locale” (FOTO) 23 noiembrie Otilia Ignat 0 comentarii
„Sunt nutriționist și iată ce fac în fiecare dimineață pentru a-mi îmbunătăți sănătatea”/ Patru obiceiuri pe care ar trebui să le includem în rutina de dimineață pentru a începe ziua cu mai multă energie 23 noiembrie Redacția 0 comentarii
Prima cultură de plante de wasabi în Italia, urmând metoda tradițională japoneză. Autorii proiectului au reușit după 4 ani să creeze o varietate nouă, adaptată la clima continentală 23 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sandwich Club pentru micul dejun / Dacă îți dorești un preparat rapid, consistent și plin de savoare, aceasta este soluția perfectă 23 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO Restaurantul unde clienții intră în pași de dans/ Cine intră dansând primește o ceașcă de cafea gratis 22 noiembrie Redacția 0 comentarii
Ai încercat kiwi pentru a slăbi? / Kiwi te menține în formă, pentru că accelerează metabolismul și te ajută să arzi grăsimile 22 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Modificări ale dietei și stilului de viață, după îndepărtarea vezicii biliare/ Trebuie să respecți câteva reguli care te vor ajuta să susții activitatea ficatului 22 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cele mai bune alimente neperisabile pentru persoanele cu diabet/Pot sta în cămară chiar și peste un an și sunt ingrediente excelente pentru o masă bogată în nutrienți 22 noiembrie Redacția 0 comentarii
Expozanții de la cele mai importante târguri comerciale din lume reclamă „spionajului corporativ” chinez/ Aceștia acuză întreprinderile chineze că se folosesc de evenimentele internaționale, pentru a le „fura” inovațiile 22 noiembrie Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Cele mai bune șase alimente care îți pot reduce nivelul acidului uric: Bananele și merele, pe primele locuri / Așa vei putea fi ferit de gută sau pietre la rinichi 22 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Curiozități agrifood – 22 noiembrie: Un singur burger vândut în fast-food poate avea carne de la 100 de vaci diferite 22 noiembrie Redacția 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Seamănă cu un ragù bolognese dar e fără carne. Fusilli cu sos de roșii cu nuci prăjite, o alternativă vegană la cel tradițional 22 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cafeneaua din Câmpina care s-a înființat ca SRL, dar funcționează ca un ONG / Denissa Voicu („Prăjitoria cu Poveşti”): „90% din profit se reîntoarce în cauze sociale. Noi calificăm tineri din grupuri vulnerabile în meseria de barista” 22 noiembrie Andreea Drăghici 0 comentarii
Cele mai bune trei alimente pe care le poți consuma, fără grijă, dacă suferi de reflux acid: fructe, legume, cereale integrale, ghimbir și oțet de mere/ Evită cofeina și alimente picante, prăjite și grase, pentru că îți agravează simptomele 22 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Când ar trebui să mergi cu copilul la nutriționist? Semnele care nu trebuie ignorate 22 noiembrie Tania Fântână 0 comentarii
Salată de vită, sănătoasă și versatilă/Cercetătorii vă sfătuiesc să asociați carnea roșie cu salată, pentru a-i contracara efectele negative 22 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ceva dulce: Bomboane din compoziție de salam de biscuiți, un dulce tradițional servit într-o forma diferită/ Le poți tăvali prin cocos, bucățele de migdale sau praf de cacao VIDEO 22 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Cafeaua este marfa cea mai comercializată în lume, după petrol, iar povestea ei ne amintește importanța circulației mărfurilor / Prima cafenea literară din istorie 22 noiembrie Mihaela Găneț 1 comentarii
Tot ce trebuie să știi despre produsele de post din comerț / Analiza la raft scoate la iveală ingrediente surprinzătoare / Sfat: Studiați etichetele cu atenție 22 noiembrie Andreea Drăghici 0 comentarii
Alimentul bogat în proteine care este „subestimat”, conform nutriționiștilor / Poate preveni dezvoltarea celulelor canceroase și poate contribui la reducerea riscului de diabet de tip 2 și al bolilor cardiovasculare / Este ușor de preparat, accesibil și versatil 22 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Prima țară din lume care introduce o taxă pentru emisiile agricole, inclusiv pentru cele generate de animalele de fermă / Veniturile generate de această taxă vor fi utilizate pentru implementarea tehnologiilor verzi 22 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Micul dejun chiar este cea mai importantă masă a zilei?/Specialiștii în nutriție explică de ce nu ar trebui să crezi toate miturile și, totuși, de ce nu ar trebui să sari peste prima masă din zi 22 noiembrie Redacția 0 comentarii
Tăietorii de sare din Maramureșul medieval, meseria nobilă care a modelat târgurile și tradițiile/Sarea era folosită ca monedă de schimb, iar râul Tisa era calea cea mai facilă pentru transportul „aurului alb” 21 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
O dieteticiană recomandă consumul acestui ceai pentru a reduce umflarea abdomenului și a curăța corpul de excese. Are proprietăți antiinflamatorii și detoxifică ficatul 21 noiembrie Redacția 1 comentarii
Dieta mediteraneeană, secretul unei vieți echilibrate / Prof. Carruba: „Obezitatea trebuie văzută ca o boală cronică” / „Instituțiile trebuie să-i învețe pe oameni să mănânce sănătos. Nu e de-ajuns să punem pe ambalaj niște informații” 21 noiembrie Andreea Drăghici 0 comentarii
Consumul de prea multă sare poate duce la diabet? Nu direct, dar agravează mult starea diabeticilor/Excesul de sare, mai ales la diabetici, crește riscul de boli de inimă, hipertensiuni, insuficiență renală și accident vascular 21 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ești un fan al maionezei? Durerea de cap, glicemia și tensiunea crescute, dar și acumularea kilogramelor în plus se numără printre efectele secundare ale abuzului de maioneză, despre care nimeni nu ți-a spus 21 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Influențează consumul de pâine riscul de cancer? Rezultatele unui studiu recent / Unele tipuri de pâine, precum cea integrală sau de secară, au fost asociate cu o scădere a riscurilor de dezvolta boli oncologice 21 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cele mai bune alimente de Crăciun, care reduc hipertensiunea arterială/ Specialiștii ne sfătuiesc să ocolim carnea de porc și de vită și să alegem deserturi sărace în grăsimi, fructe și legume și friptura de curcan 21 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii