Primul sezon din 2024 al podcastului „Amintiri Gustoase” s-a încheiat, iar invitatul din ultimul episod a fost scriitorul Radu Paraschivescu.
Cu un meniu bogat de povești delicioase și concluzii savuroase, sezonul a atras zeci de mii de ascultători, consolidându-și poziția de cel mai urmărit și longeviv podcast culinar audio din România.
În sezonul recent încheiat, „Amintiri Gustoase” a găzduit experți și personalități cunoscute, printre care Mihaela Sava (Prăjiturela), Chef Iosif Ștefănescu și Claudiu Teohari, cunoscut și ca Teo. Aceștia au împărtășit cu cei 32.000 de ascultători povești condimentate și pline de savoare.
Podcastul, moderat de Cosmin Dragomir, jurnalist G4Food, face parte din platforma culturală Cronicari Digitali și a difuzat în primul sezon din 2024 un total de 11 episoade, între 19 aprilie și 28 iunie.
Mărturisirile lui Radu Paraschivescu
În ultimul episod al sezonului, scriitorul Radu Paraschivescu a oferit o perspectivă inedită asupra ciorbei de burtă. „Ciorba de burtă nu-mi place, deși am mâncat-o de câteva ori. Nu-mi place. Și eu m-am fandosit în fel și chip. Am zis: nu vreau șosete flaușate în ciorbă, nu vreau bucăți de prosop. Nu e tipul meu preferat de textură lichidă, dar am mâncat-o de câteva ori în viață. Nu m-am îndrăgostit de ea”, a povestit el.
Podcastul va reveni în toamna acestui an cu noi episoade și invitați surpriză.