Localnicii au sunat la 112, alarmați de flăcări și de fumul gros, vizibil de la distanță. Deocamdată nu este clar de la ce a pornit incendiul.
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:
- articolul continuă mai jos -
Era aproape 9 seara când localnicii au văzut flăcările care ieșeau din hală. „Am ieşit din magazie şi am văzut flăcări pe cărare. Lumina roșie. Am venit până la vie şi când m-am uitat, afumătoarea ardea”. „O luat acoperişul foc. Aici se face carne. Carmangerie”.
Elena Rădulescu, purtător de cuvânt ISU Timiș, a declarat pentru Știrile PROTV: „La faţa locului s-au deplasat de urgență patru autospeciale de stingere, două autospeciale de lucru la înălțime şi 25 de pompieri. În urma incendiului, a fost afectat acoperişul halei, pe o suprafață de aproximativ 200 mp şi materialele depozitate în interior”.
Mai multe lăzi frigorifice goale au fost distruse în incendiu. Din fericire, nu au fost victime, iar focul a fost stins în aproximativ 20 de minute.