Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 26 mai – 1 iunie

meniu saptamanal, nu mai stii ce sa gatesti g4food iti propune un meniu saptamanal Foto: G4Food

Cum ți-ai putea face viața mai ușoară ca să nu stai în fiecare zi în bucătărie? Soluția este să-ți pregătești mâncarea pe câteva zile sau o săptămână. Este ceea ce se numește batch cooking.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

Dar pe lângă acest tip de organizare ai nevoie și de o planificare a meniului săptămânal. Te va ajuta și la întocmirea listei de cumpărături și la buna gestionare a timpului (și nervilor) tăi și vei economisi și niște bani.

Mai jos aveți meniul pe care vi-l propunem pentru săptămâna 26 mai – 1 iunie.

meniul saptamanal proăus de g4food

Ne putem bucura de un meniu variat cu multe legume, fructe, paste, carne și pește. Dacă simțiți nevoia unei gustări pe parcursul zilei, există opțiuni sănătoase precum o mână de nuci, alune, migdale sau fistic, câteva măsline, bastonașe de morcov cu puțin hummus, o bucățică de brânză.

Lista de cumpărături

Fructe de sezon: căpșuni, caise

Fructe de import: mango, banane

Fructe uscate: nuci, alune, migdale, fistic, stafide, semințe, curmale, smochine.

Legume proaspete: salată verde, castraveți, mărar, pătrunjel, roșii, avocado, ceapă, ceapă verde, morcovi, rădăcină de țelină, păstârnac, ardei, ridichi, dovlecei, anghinare, vinete, sparanghel, broccoli, castraveți, conopidă, fenicul, mazăre.

Cartofi

Legume conservate: bulion roșii, năut

Ulei de măsline extravirgin și ulei de floarea soarelui

Carne de pui/cocoș

Carne tocată de vită, porc

Somon, pește pentru ciorbă

Lapte, lapte vegetal, iaurt grecesc, brânză maturată, unt, parmezan

Pâine toast, fulgi de ovăz, semințe chia

Paste, orez, cuș-cuș

Ouă

Măsline

Condimente, sare, piper.

Rețetele se găsesc pe g4food.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *