Ministrul Agriculturii susține că mănâncă bio și are un solar pentru familie: Producem bio, nu folosim pesticide / Unde mă opresc, mănânc mici. Îmi plac

Florin Barbu, puiul galben, porumb, Franța Sursa foto: Facebook / Florin Barbu

Ministrul Agriculturii Florin Barbu susține că mănâncă bio, din solarul familiei. Totuși, Florin Barbu recunoaște că îi plac și micii. „N-am mâncat mici la Obor, dar unde mă opresc, mănânc mici”, a spus ministrul Agriculturii la Prima TV, transmite News.ro.

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă, la Prima TV, dacă mănâncă bio.

„Da, mănânc bio. Am un solar pentru familie unde producem bio, nu folosim pesticide. Mă bucur că zona de lactate a avut o explozie pe partea de bio, folosesc produse bio și le cumpăr”, a spus Florin Barbu.

Întrebat ce produce în solar, Florin Barbu a răspuns: „Roșii, castraveți, vinete. Avem pentru familie. Pe perioada în care nu pot să produc acasă, că nu sunt temperaturile necesare, încercăm să căutăm produsele cât mai bio din magazine”.

De asemenea, întrebat de unde cumpără lapte și ouă, ministrul Agriculturii a răspuns: „Avem acasă. Încercăm să producem mâncarea sănătoasă acasă”.

Ministrul Agriculturii a fost întrebat dacă a mâncat mici în Piața Obor din București. „N-am mâncat mici la Obor, dar unde mă opresc, mănânc mici. Îmi plac”, a răspuns Barbu.

Pus să aleagă între pâine și mămăligă, Florin Barbu a ales: „Mămăligă”.

Sursa foto: Facebook / Florin Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *