Mariana Didea, legumicultor din satul Zorlești, jud. Gorj: ”marfă să fie, că avem unde să o vindem”

Mariana Didea, legumicultor din satul Zorlești, jud. Gorj: ”marfă să fie, că avem unde să o vindem” Mariana Didea, legumicultor din satul Zorlești, jud. Gorj: ”marfă să fie, că avem unde să o vindem”

Legumicultorii români obișnuiesc să reclame faptul că nu au unde să vândă marfa sau, dacă găsesc un client, acesta plătește un preț modic, care subțiază marja de profit. 

Mariana Didea, inginer legumicultor din satul Zorlești, jud. Gorj, susține că are unde să vândă marfa: 

”marfă să fie, că avem unde să o vindem. Este târgul de angro din Târu Jiu, avem unde să o vindem”.

Mariana Didea, legumicultor, satul Zorlești, com. Progoria, jud. Gorj

Mariana Didea lucrează împreună cu fiul ei, Ionuț Didea, tot inginer agronom, o suprafață de 5000 mp de teren în spații protejate. 

Familia Didea a beneficiat de ajutorul de minimis acordat de guvern pentru cultura de tomate în spații protejate, 3000 de euro anual, pentru 3000 mp teren în spații protejate. 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *