Lipie cu omletă la micul dejun, rețeta pe care trebuie să o încerci neapărat / Dacă te grăbești la muncă, e ușor să o iei la pachet

Omletă cu lipie Foto: Cookpad

Omleta e unul dintre cele mai populare alimente pentru micul dejun. Dacă o mănânci lângă o lipie în loc de pâine, ai avantajul că e ușor și să o iei la pachet, pentru a o savura mai târziu, la birou, în pauza de masă.

Ingrediente

Cum procedăm

1 Bateți ouăle. Adăugați sare, piper, oregano, arată cookpad.

2 Puneți ouăle în tigaie, iar după ce s-au făcut, le puneți pe jumătate din lipia întinsă pe o farfurie plată. Apoi cu cealaltă jumătate, împachetați lipia.

O puteți servi cu o salată de roșii și castraveți sau cu murături, ori sosul preferat.

E ușor s o puneți într-o caserolă și să o luați la pachet.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *