G4Food lansează proiectul editorial „World Food & Travel”/ În deschidere, o serie de articole dedicate Statelor Unite ale Americii, sub titlul „DelicioUS””

dieta, tinerete, batranete, studiu Sursa foto: Dreamstime/DelicioUS! (colaj G4Food)

G4Food lansează, miercuri, 3 iulie, proiectul editorial „World Food & Travel”, pentru a explora domeniul agroalimentar și bucătăria altor țări. 

Libertatea de mișcare și de informare ne ajută în prezent să descoperim gusturile și aromele specifice produselor agroalimentare și gastronomiei altor popoare. 

Bucătăria este calea de a cunoaște într-un mod simplu, „pe limbă”, o țară.

G4Food își propune să scrie despre mâncăruri naționale/locale, tradiții culinare, produse alimentare inedite, tehnologii agricole din cât mai multe țări. 

Antreprenorii din domeniul agroalimentar românesc vor regăsi, la rândul lor, informații despre produse tehnice reprezentative pentru industria altor state: mașini și utilaje agricole, inputuri, echipamente pentru irigații, echipamente și linii pentru procesarea materiilor prime agricole, echipamente pentru HoReCa sau concepte inovatoare privind întregul domeniu agroalimentar.

Deschidem proiectul nostru editorial cu o serie de articole dedicate Statelor Unite ale Americii, sub titlul DelicioUS!. Numele proiectului vine de la cel al site-ului omonim, care poate fi accesat la adresa delicious-usa.ro – un loc în care oamenii sunt informați despre ingrediente și produse „made in USA”, dar și inspirați să încerce lucruri noi.

Vă invităm să urmăriți pe G4Food, în cursul lunii iulie, articolele dedicate sectorului agroalimentar din S.U.A.

Trei sunt deja disponibile:

„Made in USA”: Ce produse americane găsim în magazinele din România?

4 Iulie – America Agroalimentară: forța tradiției, trendurile momentului și provocările viitorului

Rețetă salată cu steak de vită americană și cireșe uscate. Puțin dulce, puțin picantă, dar plină de nutrienți

Sursa foto: Dreamstime/DelicioUS! (colaj G4Food)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *