CANDY BAR | Andreea Andrei, fondatoarea Unique Cake: Coliva este un desert provocator. Vreau să o scot din zona de asociere cu evenimentele funerare, cu moartea” | VIDEO

candy bar andreea andrei unique cake coliva dulce Sursa foto: G4Food/ Andreea Andrei

Ce legătură poate fi între servicii funerare și cofetărie? Sau între colivă, torturi și cărți? Andreea Andrei, invitata acestui episod Candy Bar, vine cu exemplul personal prin care a încercat să transforme obstacolele în oportunități și deserturile în povești.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -
Andreea, fondatoarea Unique Cake, a pornit de la un business tradițional de familie și a dus ideea de colivă la un nivel superior, dincolo de conotația ei cunoscută. „Pentru mine, coliva a fost și este un desert provocator pentru că am vrut să-l scot din zona de asociere cu funerare, cu moartea”, a explicat ea.
Așa au apărut, pas cu pas, rețete inedite de colivă cu fistic și merișoare, cocos, portocale sau arahide – reinterpretări moderne ale unui preparat din tradiția românească. Dar nu e totul. În jurul conceptului Unique Cake, Andreea a construit ceea ce poate fi considerat un ecosistem antreprenorial. Acesta include torturi personalizate, cursuri de cofetărie, un magazin online de materii prime și o carte lansată sub titlul „Rețeta dulce a succesului” – un ghid pentru cei care vor să își transforme pasiunea în carieră. Cartea este destinată antreprenorilor aflați la început de drum, mai spune ea.

În discuția cu G4Food fondatoarea Unique Cake vorbește despre deserturi dar și despre eșecuri, reinventare, curaj și viziune, dar și despre principiul calității în detrimentul cantității.

Filmare: Andrei Tinca

Montaj: Sergiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *