VIDEO | Carnea crudă și lactatele nepasteurizate, riscuri majore în sarcină / Dr. Mihai Zaporojan: „Dacă alimentul miroase sau arată suspect, mai bine îl evităm”

lapte, lactate, Ziua Internationala a Laptelui Sursa foto: Unsplash / engin akyurt

Dr. Mihai Zaporojan recomandă viitoarelor mame să fie extrem de atente la proveniența și prepararea alimentelor: „Trebuie evitate carnea, peștele și ouăle crude sau insuficient gătite. La fel, lactatele trebuie să fie pasteurizate și consumate înainte de expirarea termenului de valabilitate”. Medicul subliniază și rolul simțurilor noastre: „Dacă alimentul miroase sau arată suspect, mai bine îl evităm”.


Dr Mihai Zaprojan a fost invitatul Taniei Fântână în cea mai recentă ediție a seriei „Fântâna de sănătate”, o producție G4Food.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *