Patiserii napoletani l-au dat uitării pe Osimhen și i-au dedicat un nou tort, de bun venit, lui Lukaku, transferat de curând la Napoli

Lukaku Osimhen tort tort de ciocolata Napoli fotbal foto: www.napolitoday.it

Morto un papa, se ne fa un altro, zice o vorbă veche în Italia. Un fel de a spune că nimeni nu e de neînlocuit. Din păcate sau din fericire, e o realitate care se verifică des în viața reală. E și cazul fanilor clubului de fotbal de la Napoli, care l-au dat deja uitării pe atacantul nigerian Osimhen, transferat în vară la Galatasaray, în Turcia. Înlocuit rapid în echipă dar și în suflete de cunoscutul atacant belgian Romelo Lukaku. Acesta a semnat acum câteva zile un contract pentru trei sezoane cu clubul italian.

Dar pasiunea napoletanilor pentru fotbal și în special pentru clubul care acum doi ani a câștigat campionatul este atât de mare încât fotbaliștilor li se dedică torturi și li se fac statui. Statuie are, deocamdată, doar Maradona, cel care a adus primul scudetto clubului de la Napoli în 1987.

O statuie și mai multe torturi

Restului fotbaliștilor importanți li se dedică torturi. Așa a fost cazul lui Victor Osimhen, care odată cu sosirea în orașul de pe coasta partenopee în 2020 a marcat o epocă și a adus, e foarte mult meritul lui, titlul pe care clubul de la Napoli nu îl mai câștigase de pe vremea „zeului” Diego. În intersezon a fost transferat la Galatasaray, în Turcia.

Lui Osimhen, imediat după sosire, o patiserie îi dedicase un tort care îi imita aspectul fizic: un tort de ciocolată cu un adaos gălbui deasupra, de pandișpan, care să imite părul său decolorat. Și, firește, cu o mască stilizată, așa cum purta el în timpul meciurilor, care să-și protejeze fața.

Acum, un alt tort îl așteaptă pe Lukaku. Tot din ciocolată, doar că în locul părului galben ies în evidență ochii. Ochii lui Lukaku, fanii știu mai bine. Apoi, și barba, alt element pe care îl caracterizează pe actualul nr. 9 al clubului de la Napoli.

Tortul a fost creat de patiseria Fresco Forno, aceeași care îl crease și pe cel dedicat lui Osimhen.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *