Cofetăria artizanală de ecleruri French Revolution va deschide două magazine la Dublin, în regim de franciză / Cofondator: „Este un partener local și sperăm să deschidem până la sfârșitul acestui an”

Sursa foto: French Revolution Facebook Sursa foto: French Revolution Facebook

Cofetăria artizanală de ecleruri French Revolution va deschide primele sale magazine din afara Bucureștiului în Dublin, capitala Irlandei. Extinderea vine în regim de franciză, scrie Economedia.

Florin Panaintescu, unul dintre cofondatorii French Revolution, a confirmat pentru Economedia faptul că franciza a fost cumpărată de o persoană fizică din Irlanda și că se fac eforturi pentru deschiderea celor două locații până la sfârșitul acestui an. Deși detaliile financiare ale tranzacției nu au fost dezvăluite, Panaintescu a precizat că partenerul irlandez este unul local, iar procesul de deschidere este în stadii avansate.

„Este un partener local de acolo și sperăm să deschidem până la sfârșitul acestui an. Noi suntem acum cu toată investiția făcută acolo, doar că micile detalii fac diferența în timp”, a declarat Panaitescu.

Sursa foto: French Revolution Facebook
Sursa foto: French Revolution Facebook

Primul magazin, inaugurat în 2014

French Revolution a debutat în decembrie 2013, când fondatorii săi au deschis primul laborator destinat exclusiv producției de ecleruri artizanale. Însă, fondatorii afacerii consideră anul 2014 ca fiind cel al nașterii brandului, atunci când au inaugurat primul magazin în apropierea Ateneului Român, în inima Bucureștiului. De la un singur punct de vânzare, French Revolution a crescut rapid, ajungând în prezent la cinci locații în Capitală.

Până acum, expansiunea nu a fost o prioritate pentru fondatori, care au declarat în repetate rânduri că nu doresc extinderea în regim de franciză la nivel național, ci doar pe piețele internaționale.

Potrivit datelor de pe platforma termene.ro, French Revolution a înregistrat în 2023 o cifră de afaceri de 24.413.381 de lei și un profit net de 1.223.847 de lei, confirmând succesul modelului său de business.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *