Garnituri vegetale: Trei rețete rapide cu varză de Bruxelles sotată. O variantă cu bacon și două variante de post 24 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
ANPC pregătește un alt tip de etichetă-semafor, opțională. Proiectul se află în circuit intern la Ministerul Economiei 24 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
ANM: Precipitaţiile înregistrate în ultimele zile în estul ţării vor îngreuna realizarea lucrărilor agricole specifice perioadei 24 septembrie Redacția 0 comentarii
Italia și alte 5 țări vor cere UE „să introducă taxe de import la importurile de orez din Asia” 24 septembrie Redacția 0 comentarii
Vinul englezesc care rivalizează cu șampania / Sudul Angliei are acum o climă foarte asemănătoare cu cea din regiunea Champagne de acum 50 de ani 23 septembrie Redacția 0 comentarii
Agricultorii spanioli și portughezi cer o retribuție pentru reducerea amprentei de carbon: „Așa cum cine poluează plătește și cine reduce poluarea trebuie să încaseze” 23 septembrie Redacția 0 comentarii
Cele mai proteice clătite pentru masa de dimineață. Asigură circa jumătate din necesarul zilnic 23 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cei mai extravaganți 10 hamburgeri de pe planetă. De la foiță de aur și broaște, la cărbuni, fum și alcool 22 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Aterizare de urgență a unei aeronave care zbura pe ruta Oslo-Malaga după ce un șoarece viu și-a făcut apariția dintr-o porție de mâncare 22 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană: Amânarea obligaţiilor de plată ale fermierilor către furnizori ameninţă să destabilizeze lanţul de aprovizionare agricolă 22 septembrie Redacția 0 comentarii
Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, prezent luni la Consiliul AgriFish de la Bruxelles 22 septembrie Redacția 0 comentarii
A început Cous cous fest, sărbătoarea care în fiecare început de toamnă reunește în Sicilia patru continente. România a fost câștigătoarea ediției din 2021. Ateliere de cușcuș în direct 21 septembrie Mihaela Găneț 1 comentarii
Tartă din făină de castane, rețetă tradițională italiană. Dulce în mod natural, fără zahăr adăugat, fără gluten, fără lactoză, complet vegetală. Perfectă la cafeaua de dimineață 21 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Petrecere cu 150 de invitați în această seară la Roma: Sophia Loren împlinește 90 de ani. Este mai puțin știut că a publicat cărți de rețete și este mare pasionată de gastronomie 20 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nemții se pregătesc de Oktoberfest: Mai multă securitate, fără „iarbă”, cu mâncare și bere mai scumpă și consum în scădere 20 septembrie Redacția 0 comentarii
Curiozități agrifood: Preparatul cel mai iubit și mai popular de pe pământ are cea mai controversată origine 20 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Experți în gestionarea apelor: „Ceea ce lipsește acum în România este acțiunea imediată”/ Există modele care pot atenua efectele inundațiilor și ale secetei/ Pierderile anuale estimate: 2 miliarde euro anual din inundații 20 septembrie Ioana Morovan 1 comentarii
Curiozități agrifood – 18 septembrie: Un fruct exotic promite să devină primul tratament eficient pentru ficatul gras 18 septembrie Redacția 0 comentarii
Hunedoara: Controale şi amenzi ale poliției pentru combaterea evaziunii fiscale cu produse alimentare 18 septembrie Redacția 0 comentarii
APIA: Tinerii fermieri trebuie să depună documentele privind competenţele în domeniul agricol/agronomic până la sfârşitul lui septembrie 18 septembrie Redacția 0 comentarii
Festivalul Toamna la Ceaun în București- de joi până duminică, în Parcul Naţional 17 septembrie Redacția 0 comentarii
„Pastrami”, unul dintre puținele cuvinte englezești care vine de la pastramă. Ambasada României în SUA popularizează această legătură etimologică 17 septembrie Redacția 0 comentarii
Curiozități agrifood – 17 septembrie: De ce, dintre toate alimentele, nucile ajută cel mai mult somnul 17 septembrie Redacția 0 comentarii
Curiozități agrifood – 16 septembrie: Mănânci multe portocale când ești răcit? O legumă conține cea mai multă vitamina C 16 septembrie Redacția 0 comentarii
Comfort food. Caserolă cu cartofi și dovlecei în tigaie, fără cuptor. Straturi de legume alternate cu brânzeturi ușoare 16 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
ICCJ a decis că indemnizaţia de hrană nu intră în baza de calcul a indemnizaţiei de concediu de odihnă pentru funcţionarii publici şi personalul plătit din fonduri publice 16 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
4800 de gnocchi făcuți manual. Meniu și vinuri italiene la ceremonia premiilor Emmy de azi noapte 16 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Guvern: Peste 400 de tone de alimente de primă necesitate, construcţii modulare și alte bunuri ajung la Galaţi 14 septembrie Redacția 0 comentarii
Apa cu semințe de chia ajută și digestia, și inima. Poate fi o soluție mai bună pentru hidratare? 14 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetă sănătoasă la început de weekend: Vafe cu făină integrală și fără zahăr rafinat, perfecte pentru un mic dejun echilibrat 14 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Speli fructele și legumele gândind că e suficient ca să elimini pesticidele de pe ele? Un nou studiu spune că e mai sigur să dai jos coaja și chiar puțin din pulpă 13 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Amenzi de 120.000 de lei, date de comisarii Gărzii de Mediu la două firme de colectare, respectiv procesare a trufelor din judeţele Cluj şi Neamţ 13 septembrie Redacția 0 comentarii
O româncă a câștigat titlul de „Regina aluatului” la un prestigios concurs de gătit din Italia: „Una dintre primele rețete pe care le-am încercat acasă a fost lasagna cu rață” 13 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Curiozități agrifood – 13 septembrie: O substanță din coaja ciupercilor ne permite să le gătim în câteva minute. Nu le fierbeți timp îndelungat! 13 septembrie Redacția 0 comentarii
Foodie, festival street food la Sibiu de joi până duminică. Zeci de food truck-uri la un loc pe cea mai frumoasă stradă din oraș 12 septembrie Redacția 0 comentarii
Vrancea: Incendiu la o cramă din Odobeşti / O suprafaţă de circa 500 de metri pătraţi este afectată 12 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ceapă tocată în saramură. Poate fi un aperitiv sau poate însoți un fel principal. Cum se face și cât se poate conserva 11 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Lumea ortodoxă sărbătorește azi Sfântul Eufrosin bucătarul, ocrotitorul gospodinelor. Și o mică pleadoarie pentru cine face zilnic de mâncare și nu așteaptă nimic în schimb 11 septembrie Redacția 0 comentarii
Alertă în pavilionul 6 al Unităţii 2 CNE Cernavodă: Senzorul alarmei de incendiu a pornit, după ce un cuptor cu microunde a ars în spaţiul destinat servirii mesei 11 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
În jurul mesei sau cum poate un prânz să-ți schimbe viața (Parteneriat) 11 septembrie Viviana Anton 0 comentarii
Alimente care te vor ajuta să dormi mai bine/Conțin substanțe care favorizează relaxarea și induc somnul 10 septembrie Redacția 0 comentarii
Cât de greu de „înghițit” e o pizza ChatGPT? Prima, servită la Dubai, place teribil 7 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO Valea Aran – Episodul 3: Cum s-a adaptat o uzină de dragul protejării mediului, înființând o fermă piscicolă și vânzând caviar. Un (mai mult decât) fermier cu (multă) valoare adăugată 6 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Curiozități agrifood – 9 septembrie: Cât e de adevărat că sarea de Himalaya are proprietăți nutritive importante? 6 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
ANPC: Amenzi de 2,5 milioane de lei, aplicate unor comercianţi de produse congelate, inclusiv îngheţată. În neregulă, 466 din 540 comercianți controlați 6 septembrie Redacția 0 comentarii
Circulația micilor rumegătoare, suspendată pentru 30 de zile prin ordin al Ministerului de Interne, Ministerului Agriculturii și ANSVSA. Cum și în ce situații sunt posibile deplasările excepționale 6 septembrie Redacția 0 comentarii
Restaurant din Eforie Nord oprit temporar și amendat cu 18.000 lei de ANPC 5 septembrie Redacția 0 comentarii
Curiozități agrifood – 5 septembrie: Care este cea mai detestată legumă din lume? 5 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Un expert în nutriție de la Harvard a stabilit cele 4 reguli pentru a-ți crește energia în mod natural, cu ajutorul micului dejun / Cele mai bune combinații pentru prima masă a zilei 5 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii