Andreea Theodora este o studentă care a venit din provincie în Capitală. Aceasta mănâncă orice este vegan și proaspăt. Cu toate astea, mai ales în momentele stresante, mai face și excepții.
De obicei, Andreei îi trimit părinții mâncare sau o ia de acasă când merge acolo.
Andreea recunoaște faptul că au existat momente în care a făcut risipă de mâncare. Atunci când își face cumpărăturile alimentare, tânăra pregătește o listă cu tot ceea ce are nevoie. De mai multe ori pe săptămână, Andreea merge la cumpărături pentru alimente.
Factorii după care se ghidează studenta, atunci când își face cumpărăturile, sunt prețul și, după cum ne spune aceasta, „pofta!”.
„Cel mai des prefer sa îmi gătesc!”, spune Andreea, care preferă să-și pregătească singură o masă caldă la căminul unde stă în loc să meargă la un restaurant.
Andreea preferă să cumpere alimente diverse, dar este atentă să evite de pe lista ei alimentele de origine animală.
În timpul unui an universitar, cea mai mare parte din mâncarea pe care o consumă Andreea este gătită de mama ei. Studenta precizează faptul că respectă orele pentru mesele principale ale zilei.
Andreea se limitează, în general, la un buget de 250 de lei pe săptămână pentru alimente. Totuși, acest buget poate varia foarte mult de la o săptămână la alta.
Ea nu ar da mâncarea gătită în casă pe cea fast food. „De cele mai multe ori aleg mâncarea gătită acasă!”, spune Andreea pentru G4Food.
Pentru Andreea, alcoolul nu poate înlocui niciodată mâncarea.
Prin campania „Sunt student, ce mănânc?” G4Food vrea să descopere care sunt obiceiurile alimentare ale studenților. Ce alimente se află în meniul lor, preferă mâncarea gătită sau fast food-ul, fac risipă de alimente, are prioritate mâncarea în fața diferitelor băuturi sau nu? Urmăriți campania noastră pentru a afla răspunsuri interesante la astfel de întrebări!
Sursa foto: Pexels