VIDEO | Dialoguri pe toate gusturile | Actorul Marius Florea Vizante: „Șansa face că noi, actorii, nu avem de multe ori treabă dimineața pentru că lucrăm în a doua parte a zilei. Așa că te apuci de gătit. Mă laud că știu să fac niște ciorbe bune” 7 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii 1262 vizualizări
Primul deces cauzat de gripa aviară înregistrat în America / Medic: „Aceasta este probabil cea mai agresivă formă a virusului pe care am văzut-o. Faptul că a cauzat o infecție fatală este tragic, dar nu surprinzător” 7 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
De ce ne balonăm atunci când avem gustări foarte dese / Nutriționistul Tania Fântână vine cu trucuri împotriva ronțăitului foarte des: „Stabilește mese regulate, mănâncă încet și bea apă” 7 ianuarie Tania Fântână 0 comentarii
Margarină de ultimă generație pentru sectorul bakery, creată de grupul belgian Vandemoortele. Mai stabilă, mai plastică, mai maleabilă 7 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Top 3 alimente care conferă energie. Toate sunt specifice micului dejun sau gustărilor de peste zi 7 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii 4539 vizualizări
Cea mai sănătoasă masă din lume/ Meniul, formulat științific, este plin de superalimente, a fost creat de o echipă de nutriționiști și include chiar și desert 6 ianuarie Daniela Arnăutu 0 comentarii 2743 vizualizări
Recipientele pentru alimente. Iată care sunt cele mai bune de folosit, potrivit unui expert în siguranța alimentelor 6 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii 1435 vizualizări
Cum poți să reîmprospătezi pâinea care a început să se usuce. Trei metode infailibile pentru a readuce pâinea la viață 6 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii 1604 vizualizări
Culoarea contează. Ce indicații ne poate da intensitatea cromatică a gălbenușului de ou. Sunt mai sănătoase cele portocalii? 6 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii 6475 vizualizări
Curiozități agrifood – 06 ianuarie: Denumirea de vinete alla parmigiana nu vine, cum credem toți, de la „parmigiano”/parmezan 6 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Idei de cină la gura cuptorului. Shepherd’s Pie, o tartă tradițională irlandeză, cu sos de carne dedesubt și piure de cartofi deasupra 6 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii 11621 vizualizări
Dacă te pasionează tot ce ține de tehnica barbecue, iată ce ar trebui să știi despre reacția Maillard. Este responsabilă pentru gustul și culoarea cărnii la grătar, dar nu numai 6 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Povestea unui primar-chef de lângă Parma care dăruiește salam artizanal din producția proprie celor care curăță albia Padului și atrage turiști în Parma Food Valley, într-o zonă care în anii ’60 fusese declarată defavorizată 6 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii 1949 vizualizări
Are banana prea mult zahăr? Iată adevărul despre carbohidrații, caloriile și nutrienții din acest fruct și ce beneficii pentru inimă aduce el 6 ianuarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ceva dulce. Andes mints, un fel de strămoș neoficial al After Eights. Cum poți replica acest desert simplu și rafinat, din doar trei ingrediente 6 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii 1127 vizualizări
10 mituri despre cafea, explicate de o publicație de specialitate. Care cafea are mai multă cofeină, cât este de tare cafeaua în raport cu ceaiurile și de ce originea unică e ceva de facto imposibil 6 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Caracatiță cu spumă de goji, caviar cu lămâie tailandeză și caise din Guatemala la masa de Anul Nou? Ce este gastrosnobismul și cum a luat naștere ca manifestare extremă a foodismului, în contextul atenției pentru alimentația de calitate 6 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Băuturile răcoritoare obișnuite care conțin zahăr pot fi mai periculoase dacă sunt consumate curent, decât o prăjitură consumată din când în când / Cresc riscul de infarct si AVC 6 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nouă obligativitate la nivelul UE: Producătorii trebuie să indice pe ambalaj originea mai multor alimente. Pe listă sunt fructele uscate și oleaginoase, ciupercile necultivate, șofranul, caperele, fructele și legumele proaspete ambalate 6 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Focaccia cu cappucino, micul dejun la Genova și împrejurimi. Este preferabil biscuiților sau croissantelor, explică o nutriționistă 6 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Zece legume și alimente vegetale ale lunii ianuarie și motive justificate să le mănânci/ Te ajută să slăbești, sunt ieftine, gustoase și versatile 5 ianuarie Otilia Ignat 0 comentarii 8237 vizualizări
Jennifer Aniston dezvăluie secretul siluetei sale: Folosește condimente slab calorice, pentru a da un plus de gust meselor sale/ Gustările preferate ale actriței sunt pop-corn-ul și shake-urile 5 ianuarie Daniela Arnăutu 0 comentarii 7418 vizualizări
Ce alegem, orez brun sau quinoa? Dieteticienii susțin că ambele sunt cereale integrale sunt benefice, dar quinoa are câteva avantaje nutriționale 5 ianuarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Idee de cină / Somon la cuptor cu sparanghel, unt și lămâie, un deliciu aromatizat cu mărar 5 ianuarie Redacția 1 comentarii 1675 vizualizări
Cum a „umplut” foametea din India bibliotecile americane: Povestea fascinantă a „PL-480”, programul diplomatic menit să rezolve o criză alimentară care a ajuns să creeze o punte culturală între India și SUA 5 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Un strop de creativitate în bucătăria ta / Cum să folosești resturile de la o masă îmbelșugată, pentru a obține preparate noi și delicioase 5 ianuarie Andreea Drăghici 0 comentarii
Paste cu legume, o rețetă delicioasă și rapidă pentru un prânz ușor / Totul într-o singură cratiță, gata în 20 de minute 5 ianuarie Angela Sabău 0 comentarii 20411 vizualizări
Ceva dulce | Bulgărași cu nucă – desertul simplu și delicios care îți aduce aminte de copilărie (VIDEO) 5 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii 8002 vizualizări
VIDEO Roscón de Reyes – colacul cu fructe confiate și apă de azahar, pe care spaniolii îl pregătesc pentru Sărbătoarea Regilor 5 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Și, totuși, câtă apă ar trebui să bem într-o zi? Efectele terapeutice ale apei în cazul unor probleme de sănătate 5 ianuarie Redacția 0 comentarii
Apple latkes, preparate din bucătăria evreiască, în care merele iau locul cartofilor. O idee de mic dejun aromat de duminică 5 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii 5185 vizualizări
Motive pentru care ar trebui să consumi fasole și linte, o sursă excelentă de proteine / Ghidurile dietetice americane recomandă chiar înlocuirea cărnii cu aceste leguminoase 4 ianuarie Angela Sabău 0 comentarii
Ghimbirul, alimentul care țintește 12 semne ale îmbătrânirii / Studii științifice arată că acest condiment poate avea efect antiaging 4 ianuarie Angela Sabău 0 comentarii
Motivul surprinzător pentru care nu ar trebui să păstrezi laptele pe ușa frigiderului / Sfaturi utile care te vor ajuta să menții lactatele proaspete mai mult timp 4 ianuarie Redacția 0 comentarii 2703 vizualizări
Ricotta sau brânza de vaci / Când trebuie folosită fiecare dintre ele și cum să le alegi pe cele mai bune / Ricotta poate fi preparată acasă 4 ianuarie Angela Sabău 0 comentarii 2112 vizualizări
ABC în bucătărie – Denumirile diferitelor tipuri de preparare a mâncării și diferențele dintre ele 4 ianuarie Ioana Costescu 1 comentarii
Șapte rețete de avocado umplut pentru cina perfectă/ Avocado reglează zahărul din sânge, ajută digestia și conține grăsimi sănătoase 4 ianuarie Ioana Costescu 1 comentarii 23501 vizualizări
VIDEO Familia Simion de la Angeline Cake Boutique: Reziliență și pași siguri în fața provocărilor din 2024 4 ianuarie Andreea Drăghici 0 comentarii
„Bed Rotting”, fenomenul tot mai popular în rândul tinerilor / Generațiile Z și Millennials au tendința de a petrece mult timp în pat mâncând și navigând pe aplicații sau urmărind seriale / Deși considerat o formă de relaxare, acesta are implicații negative asupra sănătății 4 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii 10566 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 6-12 ianuarie/ Preparate ușoare ca pentru perioada de după sărbători 4 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii 6375 vizualizări
Somon cu broccoli, o rețetă pentru un prânz ușor, dar bogat în nutrienți / Este un preparat echilibrat și gustos 4 ianuarie Redacția 0 comentarii 2004 vizualizări
Ceva dulce | Secretul clătitelor pufoase: Rețeta clasică a Sandei Marin 4 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cum să faci un latte cu lavandă / Cafeaua care îți va face dimineața mai aromată 4 ianuarie Angela Sabău 0 comentarii
„Am realizat că există o poftă reală pentru peștele românesc. Păstrăvăriile de la munte sunt o resursă pe care nu reușim să o valorificăm suficient” – chef Marius Tudosiei (VIDEO) 4 ianuarie Andreea Drăghici 0 comentarii
Cinci rețete de salată fără produse animale, recomandate de nutriționistul Tania Fântână: Pe lângă hidratare, somn și plimbare, ne ajută foarte mult să ne revenim un meniu mai ușor de digerat, mai lipsit de grăsimi 4 ianuarie Tania Fântână 0 comentarii
Ouă turcești, o rețetă tradițională din bucătăria turcească / Se servesc cu iaurt condimentat și unt aromatizat 4 ianuarie Angela Sabău 0 comentarii
Pe lângă o corectă alimentație, nutriționiștii recomandă și 10.000 de pași zilnic/ O nutriționistă spaniolă demontează însă acest mit 3 ianuarie Redacția 0 comentarii 2729 vizualizări
VIDEO „Candy Bar cu Andreea Drăghici”: Georgiana Popescu, fondatoarea Vatra Domnești și Cuptorul Dulce, dezvăluie secretul pâinii artizanale 3 ianuarie Redacția 0 comentarii
Este sănătos uleiul de floarea-soarelui? Nutriționiștii spun că da, doar dacă se respectă o regulă esențială 3 ianuarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Curiozități agri-food 03 ianuarie: Usturoiul conține compuși care îmbunătățesc sănătatea 3 ianuarie Angela Sabău 0 comentarii