Rețeta de duminică pentru un mic dejun „ca la carte”: Toast cu avocado și ou / Este hrănitor, gustos și super-simplu de preparat 8 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 6804 vizualizări
Brioșă englezească cu roșii, brânză și măsline/Mai ușor de făcut decât pizza și cel puțin la fel de gustoasă 7 septembrie Redacția 0 comentarii
Trei rețete de mic dejun bogate în nutrienți și rapid de făcut/Sunt sărace în carbohidrați și calorii, dar foarte nutritive și pot fi consumate de diabetici 7 septembrie Redacția 1 comentarii 10053 vizualizări
Zece fructe și legume gătite la grătar pe care nu trebuie să le ratezi/Sunt delicioase și se prepară în doar câteva minute/La unele nu te-ai fi gândit că pot fi gătite astfel 7 septembrie Redacția 0 comentarii 4341 vizualizări
Cum prepari cea mai bună enchilada cu legume/Rețeta simplă și gustoasă pe care o prepari rapid/Nu ai nevoie de carne pentru o mâncare consistentă 7 septembrie Redacția 0 comentarii
Mic dejun perfect pentru weekend: Clătite pline de proteine, fără făină și fără îndulcitori 7 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 23491 vizualizări
Rețetele Juanitei: Plăcintă rapidă de mere cu foietaj din comerț. Fără zahăr adăugat, dar cu multă scorțișoară 6 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 3713 vizualizări
Pastele de vineri seara. Dor de Grecia? Fusilli cu vinete sotate, feta și usturoi – o rețetă și mai multe posibilități 6 septembrie Redacția 0 comentarii
De ce mâncarea de la restaurant are întotdeauna gust mai bun decât cea gătită acasă, deși crezi că ai pus aceleași ingrediente. Un chef explică ce ar trebui de fapt să faci 6 septembrie Redacția 0 comentarii
Dimineața mănânci de regulă fulgi de ovăz cu iaurt? Iată cum poți face și lapte de ovăz și cu îl ce poți combina 6 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 1812 vizualizări
Cum să faci cea mai bună omletă franțuzească la tine acasă / O rețetă pentru cei care iubesc preparatele simple, dar rafinate 6 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
O minirevoluție este pe cale să se producă: Paste din aluat fermentat. Cum le poți face acasă adăugând maia sau aluat dospit pentru pâine. Sunt mai ușor de digerat 5 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ți-a plăcut ce ai mâncat în Grecia? Iată câteva rețete de mâncare grecească ușor de gătit acasă, după ce te-ai întors din vacanță 5 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete superușoare. Cum poți combina rapid și ușor legumele verii cu ouăle, într-un preparat într-o singură tigaie 5 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Zacuscă de vinete, rețeta pe care mama a învățat-o de la bunica. De jumătate de secol la noi în casă așa se prepară zacusca în fiecare toamnă 5 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Mic dejun ultra-rapid, gustos și sănătos: Smoothie cu ovăz și fructe de pădure 5 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cultura sorgului se extinde și în România. Dar ce proprietăți are și cum se consumă această cereală foarte veche 4 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete pentru studenți. 5 combinații rapide cu smochine și brânzeturi, pentru prânz sau cină 4 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ce poți găti repede și merge luat în caserolă la birou? Două rețete ușoare pentru a nu mai apela la covrigi și fast-food când te ia foamea 4 septembrie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Pizza Margherita cu bază din dovlecei și făină de migdale: rețeta sănătoasă pentru un preparat delicios și ușor 4 septembrie Redacția 0 comentarii
Ouă cu sos de roșii și chilli, o delicatesă sănătoasă și rapidă, perfectă pentru micul dejun, la început de toamnă 4 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Top 5 cele mai bune rețete cu somon. Recomandările celebrului bucătar britanic Jamie Oliver 3 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Trei rețete pentru o cină ușoară. Sunt rapid de preparat și chiar te-ar putea ajuta să slăbești 3 septembrie Redacția 1 comentarii 23474 vizualizări
Rețetele Juanitei: Musaca. Vită, cartofi dulci, vinete și ardei copți. O variantă cu mai multe legume a preparatului grecesc 3 septembrie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Borș de păstăi și cartofi. Bun cu smântână. Îi poți pune zeamă de carne sau să-l faci pentru vegetarieni 2 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețete sănătoase de toamnă: Ce să gătești cu dovleac și nuci / Idei de supă, salată și brioșe cu aceste două ingrediente 2 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețete simple pentru prânzul de la birou. De ce e bine să îți aduci mâncare la pachet 2 septembrie Redacția 0 comentarii 4508 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 2-8 septembrie 1 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum să faci varză murată după rețeta nemțească de sauerkraut 30 august Mihaela Găneț 0 comentarii 1578 vizualizări
Pastele de vineri seara. Penne cu pui, broccoli și smântână. Cu mai multe variante de adaosuri aromatice 30 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Cele mai gustoase și sănătoase supe de toamnă. 5 rețete pe care să le încerci în perioada următoare 30 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Imam Bayildi, vinete turcești. Cea mai simplă și gustoasă rețetă cu vinete 30 august Ioana Costescu 0 comentarii
Somon cu piure de mazăre și lămâie, o idee de prânz delicios și sănătos/ Sursă de proteine, somonul menține o rată metabolică sănătoasă și o densitate osoasă optimă 30 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cum se face un dressing simplu pentru salată. Varianta neutră și 3 combinații aromatice de dressing de iaurt 29 august Mihaela Găneț 0 comentarii 14130 vizualizări
Garnituri vegetale: Vinete în tigaia grill. Pot fi servite cu carne, pește, brânzeturi, omletă, salată, sos de roșii sau alt dressing, cu humus, în sandviș 29 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Idei de mic dejun sănătos. Două versiuni de clătite din făină de năut. Fără gluten, sunt bune și în combinații sărate, la prânz, la cină sau ca gustare 29 august Mihaela Găneț 0 comentarii 1812 vizualizări
Rețetele Juanitei. Hamburger făcut în casă. E fast-food, îl poți prepara repede când ai musafiri, dar ai control cât de caloric îl faci 28 august Ioana Costescu 0 comentarii
Cum gătești corect fiecare tip de orez: câtă apă și cât timp necesită fiecare. Pe aragaz, în rice cooker și la microunde 28 august Mihaela Găneț 0 comentarii 9182 vizualizări
Două rețete de prânz sănătos recomandate de Serviciul Național de Sănătate britanic, una cu pește și alta cu ciuperci / Pot susține eforturile de pierdere în greutate 28 august Redacția 0 comentarii 6824 vizualizări
Cum și cât trebuie fierte leguminoasele pentru a-și păstra proprietățile nutritive 28 august Redacția 0 comentarii
Comfort food pentru prânz sau cină: Pulpă de vită cu ardei. Se poate servi cu piure de cartofi, orez sau pâine 27 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Pana cotta cu bucăți de fructe. O combinație între dulce și acrișor 27 august Ioana Costescu 0 comentarii
4 greșeli frecvente pe care ar trebui să le eviți ca să îți iasă perfect blatul de tort sau pandișpan 26 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Dulceață de căpșuni, rețeta simplă. Durează mai mult pregătirile decât fierberea propriu-zisă a fructelor 26 august Ioana Costescu 0 comentarii
Vinete ca alternativă la carbohidrați? Caserolă cu felii de vinete în loc de foi de lasagna. Cu spanac și ricotta, scăldate în sos marinara 26 august Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Compot de piersici. Pentru consum imediat și pentru păstrat pentru la iarnă 26 august Ioana Costescu 0 comentarii 1541 vizualizări
Rețetele Juanitei. Ceapă caramelizată, o garnitură simplă și de efect, cu gust dulce și aromat 25 august Ioana Costescu 0 comentarii
Cum să reduci cantitatea de sare din dietă? Folosind sare aromatizată făcută în casă 25 august Mihaela Găneț 0 comentarii