Impossible Foods, care produce carne pe bază de plante, deschide primul său restaurant fizic, Impossible Quality Meats, în Chicago.
„Este vorba despre disponibilitate și accesibilitate,” a declarat CEO-ul Peter McGuinness într-un interviu exclusiv acordat Food Dive. „O mulțime de oameni cred că carnea pe bază de plante este ca o bere caldă sau un duș rece, și pur și simplu nu este”, a adăugat el.
McGuinness a declarat că proiectul este manifestarea fizică a brandului și o modalitate creativă de a aduce împreună produsele din portofoliul companiei.
Magazinul va fi deschis doar pentru o perioadă limitată și a fost conceput în jurul portofoliului de alternative pe bază de plante la carnea de vită, pui și porc al companiei. Meniul va include un sandviș cu cârnați pentru micul dejun, un hot-dog în stil Chicago, pui la grătar Caesar – salată sau wrap – și un desert oferit în colaborare cu Oatly.
În martie, Impossible a servit peste 60.000 de mese la standul său de la Expo West, unde și-a prezentat noul ambalaj, iar compania a avut, de asemenea, mii de clienți la standul său de la National Restaurant Association Show din Chicago în luna mai.
În ultimele luni, compania s-a concentrat pe creșterea gradului de conștientizare a produselor sale.
Citește și Politico: Carnea fabricată în laborator care ar putea ucide Uniunea Europeană