Vrei să mănânci proteine și nu știi exact ce alimente sunt ideale? / Nutriționiștii recomandă lintea, somonul, curcanul sau brânza de vaci și spun că acestea conțin mai multe proteine decât un ou 11 februarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ouă mai bune nu ai mâncat. Prepară-le în acest mod și nu uita să adaugi oțet 10 februarie Petrescu Camelia 0 comentarii 25124 vizualizări
Ouăle, păstrate sau nu în frigider / De ce trebuie scoase cu 30 de minute mai devreme înainte de a fi gătite și unde se păstrează cel mai bine 7 februarie Redacția 0 comentarii
Omleta cu foaie de orez, un mic dejun rapid, cu multă proteină și consum redus de carbohidrați 7 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Huevos rancheros, un cuib din tortilla pentru un ou cu sos/ Mic dejun mexican pe care Clinica Mayo l-a înscris între propunerile sale sănătoase de a începe ziua 30 ianuarie Redacția 0 comentarii
Supa de ouă Egg Drop, pentru o cină cu iz chinezesc / Rețeta inspirată din bucătăria asiatică este foarte ușoară și e gata în doar 15 minute 29 ianuarie Redacția 0 comentarii
Mic dejun rapid și sățios: Croissant cu ouă scrambled și avocado / Presară deasupra fulgi de ardei iute sau semințe de susan pentru un aspect spectaculos și o notă ușor picantă 29 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Oul, un aliat important pentru sănătatea corpului și minții copiilor/ „Este unul dintre alimentele cu cea mai mare densitate nutrițională, îi lipsesc doar vitamina C și carbohidrații” 28 ianuarie Redacția 0 comentarii
Te poți îmbolnăvi de gripă aviară dacă mănânci carne de pui sau ouă? Ce trebuie să știi despre riscul din alimente 27 ianuarie Redacția 0 comentarii
Dieta cu ouă fierte promite o slăbire rapidă, dar fără rezultate durabile / Actrița Nicole Kidman obișnuiește să urmeze această dietă, deși nutriționiștii sunt de părere că un regim echilibrat este mai sănătos/ Cum arată un meniu pentru șapte zile 23 ianuarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Lipie cu ou, pui și guacamole – un mic dejun care ține de foame/ Poate fi luată și la pachet 23 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Huevos estrellados sau rotos / Ouă explodate sau rupte – o farfurie cinstită, cu cartofi prăjiți, ouă ochiuri și jamon spaniol 22 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețeta perfectă de ouă scrambled pentru un mic dejun sănătos și sățios / În doar 10 minute, te poți bucura de o masă echilibrată, care îți susține corpul și mintea pe parcursul zilei 20 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Tania Fântână (nutriționist): Oul de sine stătător este un aliment dietetic, dar dacă îl combinăm cu o brânză cremoasă, dacă îl gătim în unt, dacă punem alături și un avocado sau ceva sos cu maioneză, povestea se schimbă total 19 ianuarie Tania Fântână 0 comentarii
Ouă fierte conservate în oțet, la borcan, sau pickled eggs englezești. Un aperitiv disponibil în orice moment, sau un adaos de proteine la o salată, pentru un prânz sau o cină rapidă 18 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Mic dejun proteic pentru un început de zi plin de energie: pastă de ton cu ouă și cremă de brânză / Dacă nu ai timp să mănânci acasă, îl poți lua la pachet la birou și să-l consumi cu o felie de pâine cu maia 17 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Șodou – laptele cu ou și miere pe care bunica ni-l făcea când eram răciți și vroia să ne răsfețe/ Este o combinație de proteine și energie și poate ține loc de mic dejun 14 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Oul fiert la temperatură joasă, o delicatesă culinară cu albușul parțial coagulat și gălbenușul lichid sau moale/ Cum și la ce temperatură se gătește perfect 13 ianuarie Redacția 0 comentarii
Ouăle depozitate incorect au un risc crescut de contaminare cu Salmonella / Cele murdare cu fecale de pui sunt cele mai expuse 7 ianuarie Redacția 1 comentarii
Ouăle sunt, probabil, cel mai versatil ingredient pe care îl aveți la dispoziție în bucătărie / Idei creative pentru micul dejun, prânz, cină sau desert 29 decembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ouăle vor rămâne proaspete timp de 12 luni, dacă le depozitezi într-un loc neașteptat/ Iată ce recomandă specialiștii britanici să adaugi în ele înainte de a le consuma 21 decembrie Daniela Arnăutu 1 comentarii
Cum se curăță cel mai ușor coaja de pe ouăle fierte. Ies mai bine și mai gustoase doar adăugând ceva în apa în care fierb 15 decembrie Redacția 0 comentarii
Care este diferența dintre laptele organic și cel obișnuit/Produsele lactate organice și ouăle ocupă locul al doilea în vânzările de alimente organice, după produsele proaspete 8 decembrie Redacția 0 comentarii
Motivul ascuns pentru care ouăle și laptele sunt plasate în spatele magazinului alimentar/Sunt motive practice, dar și unele menite să vă facă să cumpărați mai mult decât v-ați propus 1 decembrie Angela Sabău 0 comentarii
Ouăle, cel mai sănătos și hrănitor aliment de pe pământ/ 6 motive pentru sunt numite “multivitaminele naturii”: Hrănesc creierul, protejează ochii, îmbunătățesc profilul colsterolului și ajută la slăbit 25 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ouăle bulgărești, promovate pe piața din România cu ajutorul fondurilor europene / Campania va fi desfășurată de Uniunea Crescătorilor de Păsări din Bulgaria 21 noiembrie Filip Constantin 0 comentarii