Oul fiert la temperatură joasă, o delicatesă culinară cu albușul parțial coagulat și gălbenușul lichid sau moale/ Cum și la ce temperatură se gătește perfect 13 ianuarie Redacția 0 comentarii
Ouăle depozitate incorect au un risc crescut de contaminare cu Salmonella / Cele murdare cu fecale de pui sunt cele mai expuse 7 ianuarie Redacția 1 comentarii
Ouăle sunt, probabil, cel mai versatil ingredient pe care îl aveți la dispoziție în bucătărie / Idei creative pentru micul dejun, prânz, cină sau desert 29 decembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ouăle vor rămâne proaspete timp de 12 luni, dacă le depozitezi într-un loc neașteptat/ Iată ce recomandă specialiștii britanici să adaugi în ele înainte de a le consuma 21 decembrie Daniela Arnăutu 1 comentarii
Cum se curăță cel mai ușor coaja de pe ouăle fierte. Ies mai bine și mai gustoase doar adăugând ceva în apa în care fierb 15 decembrie Redacția 0 comentarii
Care este diferența dintre laptele organic și cel obișnuit/Produsele lactate organice și ouăle ocupă locul al doilea în vânzările de alimente organice, după produsele proaspete 8 decembrie Redacția 0 comentarii
Motivul ascuns pentru care ouăle și laptele sunt plasate în spatele magazinului alimentar/Sunt motive practice, dar și unele menite să vă facă să cumpărați mai mult decât v-ați propus 1 decembrie Angela Sabău 0 comentarii
Ouăle, cel mai sănătos și hrănitor aliment de pe pământ/ 6 motive pentru sunt numite “multivitaminele naturii”: Hrănesc creierul, protejează ochii, îmbunătățesc profilul colsterolului și ajută la slăbit 25 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ouăle bulgărești, promovate pe piața din România cu ajutorul fondurilor europene / Campania va fi desfășurată de Uniunea Crescătorilor de Păsări din Bulgaria 21 noiembrie Filip Constantin 0 comentarii