VIDEO | Conferința „Un an de G4Food”: Florin Maxim, expert în ospitalitate: „În România, doar 9% din risipa alimentară provine din restaurante. Problema reală este în gospodării”

Sursa foto: G4Food Sursa foto: G4Food

Fondatorul Hospitality Culture Institute, Florin Maxim, a demontat, la conferința „Un an de G4Food” un mit legat de risipa alimentară, subliniind că doar 9% din aceasta are loc în restaurante, în timp ce 54% provine din gospodării. În plus, România are o rată mai mică a risipei în HoReCa față de media europeană de 14%. „Sectorul HoReCa este cel datorită căruia oamenii trăiesc mai sănătos”, a declarat acesta, atrăgând atenția și asupra lipsei unei legislații clare în domeniu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Comentarii

  1. Hello. Eram curios în ce anume constă risipa alimentară făcută acasă: ceea ce am cumpărat și se strică în frigider, curățăm prea mult când preparăm mâncarea, etc. ce anume. Merci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *