VIDEO. Diferența dintre cozonacul însiropat și babka / Ana Consulea, chef cofetar Zelaterie: „E o combinație între cozonacul rusesc și cel românesc, peste care noi am turnat vin ars”

cozonac însiropat, portocale confiate, cozonac rusesc, cozonac românesc Sursa foto: Facebook Zelateria (Colaj G4Food)

În timpul sărbătorilor de iarnă, la Zelateria, cel mai bine se vând cozonacii. Fie că vorbim de cei clasici, fie de cei cu portocale confiate sau de cei însiropați. Ana Consulea, chef cofetar și proprietar al braseriei afirmă: „Cozonacul însiropat nu este babka”, așa cum mulți ar fi tentați să afirme. Este o ombinație între cozonacul rusesc și cel românesc, peste care noi am turnat vin ars”.

Sursa foto: Facebook Zelateria (Colaj G4Food)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *