VIDEO | Daniela Alecse fondatoarea unei cofetării care vinde dulciuri fără gluten: „Au fost creșteri exagerate de prețuri la materii prime. Acum doi ani, prețul untului a început s-o ia razna”

candy bar l'Amande glutenfree Sursa foto: G4Food

Daniela Alecse, fondatoarea L’Amande, brand fără gluten, a menționat faptul că anul trecut ciocolata a avut o creștere uriașă de preț, de la 20 de lei kg la început de an, la 80-90 de lei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

„Avem o ciocolată foarte curată care nu conține urme de gluten, dar trebuie să fiu atentă să nu conțină nici urme de nuci”, a declarat Daniela pentru G4Food, într-un interviu Candy Bar. L’Amande încearcă să se adapteze pe nevoile clienților și să facă un produs personalizat, în funcție de alergia respectivă a copilului/adultului.

Sursa foto: G4Food

Montaj video: Sergiu Ioana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *