„Ce punem pe masă? Puțin din toate” (Ep. 10): România atractivă. Rute cultural-gastronomice

ce punem pe masa, romania, rute gastronomice

Într-un nou episod al producției „Ce punem pe masă? Puțin din toate”, Cezar Ioan de la Vinul.ro discută cu Adriana Sohodoleanu, o pasionată de gastronomie și autoare de cărți, despre o excursie recentă prin România. Adriana a călătorit timp de șase zile prin diverse regiuni ale țării, explorând un traseu cultural-istoric creat în cadrul proiectului „România Atractivă”, finanțat prin PNRR.




Producția „Ce punem pe masă? Puțin din toate” privește gastronomia holistic, ca biologie, artă și știință, de la combustibil la identitate, de la nostalgie la anxietate, de la deșertificarea Olteniei la apetența scăzută a generației Z pentru vin, de la politicile care decid ce mâncăm la globalizare și de la terroir și artizanal la AI și imprimante 3D.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *