VIDEO | Conferința „Un an de G4Food”. Cum legăm nutriția de educație și educația de nutriție / Mihaela Nabăr: 30% dintre copiii din mediul rural nu mănâncă nimic la micul dejun / Procentul este chiar mai mare la elevii de liceu

Mihaela Nabăr Foto: G4Food

Alimentația copiilor din mediile defavorizate ar putea implica parteneriate public-private, spune Mihaela Nabăr, director executiv World Vision România, fondator al programului „Pâine și mâine”, în cadrul evenimentului „Educația nutrițională și combaterea risipei alimentare”, organizat de G4Food.

Potrivit sursei citate, 30% dintre copiii din medii defavorizate până în clasa a IV-a nu mănâncă nimic la micul dejun, iar procentul este și mai mare la elevii de liceu.

„Așadar, mesajul meu este în primul rând să ne preocupe să ne hrănim copiii, în al doilea rând, să facem programe educaționale și să nu ne oprim la a educa, ci să și practicăm ceea ce spunem. Apoi să aducem împreună partenerii și parteneriatele care pot să funcționeze pentru implementarea acestor programe și cred că sunt și suficient de mulți în țară și în afară care știu cum să facă lucrurile”, a spus ea.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *