Cele mai bune aplicații pentru hrănirea animalelor de companie

aplicatii hranire animale, petfood Sursa foto: Pexels

De la verificarea vremii până la găsirea celei mai rapide rute de condus, folosim aplicații zilnic pentru a ne simplifica viața. Deci, are sens să le folosim și pentru a oferi cea mai bună îngrijire pentru patrupezi,

Când vine vorba de menținerea câinilor noștri fericiți și sănătoși, există gadgeturi și aplicații destul de ingenioase care fac totul, de la găsirea întâlnirilor de joacă pentru căței până la urmărirea vaccinărilor și vizitelor la veterinar.

Dar există și unele care te ajută să îi asiguri animăluțului tău o alimentație corectă și sănătoasă, susține LaVanguardia. Iată-le:

Healthy Dog Food

Este exact ceea ce ai nevoie în acest proces. O aplicație care conține peste 100 de rețete și preparate sănătoase, aprobate de veterinari, pentru prietenul tău cu patru picioare. De asemenea, vei putea verifica ce alimente sunt potrivite pentru câinele tău, ce preparate poți realiza cu ingrediente din bucătăria ta, să calculezi necesarul zilnic de energie și să planifici alimentația animalului tău de companie. Și multe altele.

NutriPetDog

Aceasta este o aplicație pentru acei proprietari care doresc să cunoască nevoile nutriționale ale câinelui lor în mod profesional, deoarece în spatele ei se află o echipă de nutriționiști canini. Îți permite să înregistrezi până la 3 câini complet gratuit, să calculezi greutatea ideală a câinelui tău în funcție de caracteristicile sale fiziologice, să obții statistici detaliate despre sănătatea acestuia și multe altele.

iKibble

Această aplicație pentru câini monitorizează alimentația câinelui tău, indicându-ți ce alimente sunt bune sau rele pentru el, cum să prepari mâncarea și în ce moment al zilei este recomandat să o faci.

Barfastic

Dieta BARF este unul dintre cele mai complete, importante și benefice metode alimentare pentru câinii, pisicile și dihorii tăi, deoarece îți permite să controlezi complet aportul de hrană și să garantezi nutrienții necesari pentru dezvoltarea lor sănătoasă.

Dacă te gândești să îți hrănești animalul de companie folosind această metodologie, Barfastic te ajută în această sarcină, oferindu-ți informații detaliate despre cantitățile de hrană recomandate în funcție de specie, greutate, vârstă și activitatea animalului tău de companie.

Vei putea ține evidența alimentației, cunoaște alimentele permise, accesa informații importante și multe altele. Fără îndoială, este una dintre cele mai bune aplicații pentru câini și pentru nutriția animalelor, pe care ar trebui să o ai pe telefonul tău.

Pe lângă aceste app dedicate mâncării există și cele care includ probleme de alimentație tangențial

Pup-to-Date

Este dedicată cățelușilor. Această aplicație te ajută să creezi un program și să-i urmărești activitățile zilnice – un must atunci când un nou cățeluș se alătură familiei. Monitorizează cu ușurință noile deprinderi ale puiului și, în plus, setează memento-uri pentru a nu uita nimic important. Până la urmă, un program strict este esențial pentru a antrena cu succes un nou cățeluș.

Pet First Aid de la Crucea Roșie Americană

Accidentele se întâmplă; de aceea, este bine să fii pregătit. Această aplicație gratuită de la Crucea Roșie Americană are o mulțime de informații utile despre cum să răspunzi la urgențele animale de companie. Folosind text, video și imagini, oferă instrucțiuni pas cu pas pentru peste 25 de scenarii comune, cum ar fi dacă animalul tău are o reacție alergică. Poți, de asemenea, să o folosești și pentru a identifica substanțele toxice comune.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Pexels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *