Parada clătitelor la cel mai așteptat festival din stațiunea Moneasa, la sfârșitul lui iulie

moneasa festival clatite muzica Monica Anghel foto www.dreamstime@Adrian Catalin Lazar

Mii de clătite vor fi preparate pentru turişti la cel mai aşteptat festival din staţiunea Moneasa, denumit “Parada Clătitelor”, care în perioada 27-28 iulie se va afla la a XXIII-a ediţie, transmite Agerpres. În plus, artiști cunoscuți și muzică pe toate gusturile.

Centrul Cultural Judeţean Arad a anunţat, prin postări pe reţelele de socializare, că, pe lângă prepararea şi degustarea clătitelor, în cadrul festivalului vor avea loc şi momente artistice, pe scena Teatrului de Vară din staţiune. Cap de afiş este Monica Anghel, care va cânta în 27 iulie, de la ora 19,00. A doua zi, vor urca pe scenă artişti de muzică populară.

Intrarea va fi liberă la toate spectacolele, iar vizitatorii sunt aşteptaţi în ambele zile încă de dimineaţă pe aleea principală din staţiune, unde vor fi preparate clătite. Vor exista şi standuri cu diverse produse tradiţionale.

Anul trecut, festivalul a adunat peste 15.000 de vizitatori şi au fost preparate aproximativ 20.000 de clătite, iar în urmă cu doi ani au fost degustate de turişti 17.000 de clătite. Şi la această ediţie, organizatorii estimează că în jur de 20.000 de clătite vor fi pregătite după numeroase reţete, pentru toate gusturile.

„Parada Clătitelor” este cel mai aşteptat eveniment din staţiunea Moneasa şi atrage anual mii de vizitatori din mai multe judeţe. Organizatorii evenimentului sunt Primăria Moneasa şi Consiliul Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

foto www.dreamstime@Adrian Catalin Lazar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *