Un nou Punct Gastronomic Local, deschis în județul Bistrița Năsăud: „Totul este gătit din ingrediente locale, multe chiar din ferma proprie. Sunt gusturi desăvârșite care spun povestea unei lumi în care timpul parcă stă în loc”

Un nou Punct Gastronomic Local, deschis în județul Bistrița Năsăud Sursa foto: Bistrițeanul

În inima unui peisaj care-ți taie respirația, la Ilva Mare, pe Dealul Durnii, a fost inaugurat cel de-al 19-lea Punct Gastronomic Local din județul Bistrița-Năsăud. Proiectul, realizat de familia Sorina și Cristian Lupșan, aduce în farfurii gusturi desăvârșite și povești dintr-o lume în care timpul pare că stă în loc, informează Bistrițeanul.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

Evenimentul de deschidere a reunit membri ai comunității locale, precum și reprezentanți ai autorităților județene și locale. Amplasat într-un loc de poveste, noul Punct Gastronomic Local promite o experiență culinară autentică, construită pe tradiție, răbdare și ingrediente locale, multe provenind chiar din ferma proprie a familiei Lupșan.

„Familia Lupșan vă așteaptă cu sufletul deschis și cu mese pline de bunătăți. Așa cum se făceau odinioară, gătite cu răbdare, dragoste și respect pentru tradiție. Totul este gătit din ingrediente locale, multe chiar din ferma proprie. Sunt gusturi desăvârșite care spun povestea unei lumi în care timpul parcă stă în loc… Felicitări familiei Lupșan! Felicitări Asociatia GAL Lider Bistrita-Nasaud pentru efortul neobosit de promovare a tradițiilor și valorilor culturale ale comunităților locale. Mulțumiri pentru parteneriatul nostru fructuos!”, au transmis cei de la „Produs în Bistrița-Năsăud”, citați de publicația menționată.

Un nou Punct Gastronomic Local, deschis în județul Bistrița Năsăud
Sursa foto: Bistrițeanul

„Punctele Gastronomice Locale aduc tradiția în farfurie”

Prezent la eveniment, Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a felicitat inițiativa și implicarea celor care promovează gastronomia locală.

„Felicitări familiei Cristian și Sorina Lupșan pentru dragostea și gustul autentic tradițional pe care le puneți în fiecare preparat! Mulțumim primarului Valer Avram, președinte al GAL LIDER Bistrița-Năsăud. Mulțumim doamnei Elena Bărbos, directorul Asociației „Produs în Bistrița-Năsăud”, pentru sprijinul constant oferit celor care contribuie la promovarea gastronomiei locale. Punctele Gastronomice Locale aduc tradiția în farfurie. Să ne bucurăm de cât mai multe astfel de locuri în Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *