Cât de eficient este cu adevărat postul intermitent? Nu mai mult decât dietele tradiționale 27 iunie Redacția 0 comentarii
Exclusiv | „Măsurile pentru agricultură anunțate de noul guvern par o compilație de slide-uri PowerPoint reciclate” / Analistul Gabriel Razi demontează programul agricol al Guvernului Bolojan/ „Par linii scrise în grabă cu ChatGPT, în seara dinaintea publicării” 27 iunie Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Bei prea mult lapte de migdale? / În afară de beneficii, iată ce efecte secundare are laptele de migdale, de care trebuie să fii conștient 27 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Consumă aceste 15 alimente, pentru a te menține în formă/ Sărace în calorii și bogate în fibre, aceste alimente, ieftine și la îndemâna oricui, te ajută nu doar să nu te îngrași, ci și să-ți păstrezi sănătatea 26 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Curiozități agrifood – 26 iunie / Cartofii au început să fie consumați în Europa datorită unei idei ingenioase a regelui prusac Frederic cel Mare 26 iunie Redacția 0 comentarii
VIDEO | Valentin Strugaru (antreprenor): „Într-un business contează viziunea, ce crezi și simți tu. Sunt lucruri pe care începi să le construiești cu mult înainte să deschizi o afacere” 26 iunie Andreea Drăghici 0 comentarii
Nu te lăsa păcălit de dietele la modă / Cum recunoști dietele la modă și care sunt cele trei elemente cheie care te ajută, cu adevărat, să slăbești 26 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Tagliatelle cu somon și sos roze/ Un mix echilibrat de arome mediteraneene, în care niciun gust nu predomină 26 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
„Festivalul Înghețatei Bune”, organizat la Timișoara, între 27 și 29 iunie / Obiectivul principal al evenimentului este construirea „Casei InimiiLor”, un centru terapeutic destinat copiilor care au trecut prin traume și abuz 26 iunie Ștefan Both 0 comentarii
Cele mai bune 7 gustări bogate în proteine pentru sănătatea creierului, recomandate de nutriționiști 26 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Record de medalii pentru România la Concours Mondial de Bruxelles 2025, etapa din Yinchuan (China). Patru Mari Medalii de Aur pentru vinurile românești 26 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Cum s-a născut Mix Markt, cel mai mare lanț de magazine cu alimente din Europa de Est din țările occidentale. Primele puncte au fost deschise în Germania, apoi rețeaua s-a extins masiv și în Italia și alte țări din Europa 26 iunie Redacția 0 comentarii
Cum îți susține sănătatea cel mai consumat fruct din lume, conform specialiștilor de la Clinica Mayo / Cum poți integra mărul într-o rețetă de pilaf 26 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | Cât costă 500 de grame de înghețată făcută acasă / Bonus: 4 idei de înghețată de casă cu puține calorii 26 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Radu Savopol (HORA): „Dublarea TVA-ului va aduce închiderea a peste 10.000 de afaceri din HoReCa și zeci de mii de concedieri. Majorarea taxelor pune presiune și mai mare pe business-urile corecte” 26 iunie Otilia Serescu 2 comentarii
Beneficiile pepenilor, dezvăluite de nutriționiștii de la Mayo Clinic / Câte calorii are fiecare tip de pepene și cum poți pregăti o salată delicioasă cu pepene 26 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
FOTO-VIDEO | Soții Andrea și Zsolt Konti au renunțat la agitația urbană, după ce s-au confruntat cu burnout-ul, și s-au apucat de plantat lavandă: „Florile de lavandă se pot folosi și în gastronomie. Facem sirop, limonadă, înghețată cu aromă de lavandă. Se pot face și brioșe sau ciocolată aromatizată” 26 iunie Ștefan Both 0 comentarii
Sandwich delicios cu hummus, avocado, salată și semințe: un mic dejun echilibrat, nutritiv și rapid 26 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Este sarea de mare mai sănătoasă decât sarea de masă? / Ce diferențe există între cele două și cum poți reduce consumul de sare cu ajutorul condimentelor 25 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii 1777 vizualizări
Trebuie spălată salata pe care o cumperi gata ambalată în pungă? Expert în siguranța alimentelor: Anumiți paraziți pot cauza toxoplasmoză/ Cum previi acest risc 25 iunie Ioana Radu 0 comentarii
Cum se răsfrânge războiul dintre Israel și Iran asupra turismului la Roma. Cartierul evreiesc, o destinație gourmet foarte frecventată, este aproape pustiu 25 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Șalota și ceapa nu sunt același lucru. Cum se folosește și cum se poate conserva ruda mai rafinată a cepei 25 iunie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum congelezi corect căpșunile / Trei metode diferite pentru a le conserva 25 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Fine dining la prețuri pentru toate buzunarele, la Milano și împrejurimi, în cadrul inițiativei Gourmantico, la care participă 20 de localuri din Lombardia. Oferta se încheie pe 10 august, iar prețul unui meniu de degustare este de 80 de euro, cu tot cu vin 25 iunie Redacția 0 comentarii
Este în regulă să spui uneori „da” cartofilor/ Specialiștii de la Clinica Mayo spun că sunt un aliment bogat în micronutrienți / Două rețete cu cartofi fără multe calorii 25 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
5 schimbări simple ca să reduci plasticul din grădină / Alege bambus, stropitori metalice și sfoară naturală 25 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ce sunt POSTbioticele, unde le găsim și ce efect au asupra microbiotei/ Dacă despre probiotice știe toată lumea, tot mai mulți specialiști consideră postbioticele esențiale pentru sănătate 25 iunie Ioana Radu 0 comentarii
„Viața e prea scurtă ca să mănânci un croissant gol”. Și mai interesant, dacă e umplut cu cremă și duce cu gândul la o înghețată la con. Noua idee antreprenorială a unui cofetar italian 25 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
FOTO-VIDEO | Rețetele Juanitei / Varză umplută cu carne / Arată ca o sarma uriașă și are gust de sarmale, doar că este mai ușor de preparat 25 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Cât alcool poate consuma un bărbat fără să-și crească riscul de cancer? „Un sfert dintre bărbați se tem că vor fi judecați dacă refuză un pahar” 25 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
5 idei delicioase de dulceață de cireșe / Indiferent de variantă, este perfectă pe pâine prăjită, în prăjituri sau chiar alături de brânzeturi fine 25 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Dieta mediteraneeană, aliatul verii. Sprijină digestia, combate deshidratarea și protejează pielea de efectele soarelui 25 iunie Otilia Ignat 0 comentarii
VIDEO | Agricultura în schimbare. Bogdan Cheța (Grupul Sphera): „Peste 90% din carnea de pui pentru KFC provine din România” / Planuri pentru extinderea colaborării cu furnizorii locali / De unde provin cartofii de la KFC 25 iunie Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Top 5 fructe de vară: beneficii, combinații ideale și porții sigure / Tania Fântână (nutriționist): În niciun caz nu mâncăm un castron de pepene sau de struguri seara târziu, după cină 25 iunie Tania Fântână 1 comentarii 1693 vizualizări
Cererea pentru irigații inteligente se dublează / Piața globală a echipamentelor de irigații va crește la peste 15,3 miliarde dolari 25 iunie Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Sfaturi utile pentru gătit și planificarea meselor, pentru una sau două persoane / Poți găti sănătos, echilibrat și eficient, apelând la metoda farfuriei 24 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Un măr pe zi chiar ține doctorul departe? Ce spun studiile despre acest fruct / Profesor: „Lucrurile sunt mai complexe” 24 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
FOTO | Ce gust are un peisaj? Conceptul de terroir din vinificatie se poate aplica și în gastronomie: solul, clima și produsul local creează o identitate gastronomică 24 iunie Ioana Radu 0 comentarii
AI în HoReCa. Un instrument creat de Unilever Italia și aflat în fază experimentală elaborează tendințele de viitor în domeniu prin corelarea datelor colectate din meniurile online și comenzile engrosiștilor 24 iunie Redacția 0 comentarii
Cum se face plăcinta cu ceapă, o emblemă culinară a insulei Mykonos/ Tradițional, se prepară cu brânză „tirovolia”, dar aceasta poate fi înlocuită cu brânză ricotta 24 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 2203 vizualizări
Înghețată cu vin, combinația verii 2025. Temperatura scăzută scoate în evidență notele fructate ale vinului, iar grăsimea atenuează taninurile 24 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nutriția este secretul menținerii sănătății / Cinci trucuri pentru femeile ocupate, care sunt mereu pe fugă 24 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cine e alergic la înțepătura de albine poate consuma miere, propolis, polen sau lăptișor de matcă? 24 iunie Redacția 0 comentarii
Lapte de vacă, mai sănătos decât băuturile vegetale / Concluziile unui studiu elvețian despre alternativele la lapte: „Aproape jumătate au prea mult zahăr” 24 iunie Ingrid Georgescu 2 comentarii 2931 vizualizări
Supă de ouă: ce este și cum se prepară / Face parte dintre mâncărurile românești specifice Transilvaniei și Bihorului 24 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 5768 vizualizări
VIDEO | Înghețată cu ananas, busuioc și ulei de măsline / Desertul de vară inspirat din bucătăria italiană care poate fi un excelent digestiv 24 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Un medic de la Harvard avertizează: 6 alimente care cresc riscul de cancer / Cu ce le putem înlocui 24 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
FOTO – VIDEO | Torreznos, jumările spaniole din piele și grăsime de porc / Trebuie să știi să le prăjești, după rețetele tradiționale, dacă vrei să iasă perfect, crocante și savuroase 24 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Este zahărul brut din trestie de zahăr mai bun decât cel alb? Un nutritionist și un medic explică ce conține acest tip de zahăr și dacă ne crește sau nu glicemia 24 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii 4985 vizualizări
Urme de metale grele în pâine și paste: Medicii francezi trag un semnal de alarmă cu privire la îngrășămintele pe bază de fosfați / România importă cantități mari de îngrășăminte fosfatice din Maroc 24 iunie Ingrid Georgescu 1 comentarii